https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post milyen???

June 5th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,News — AndrewBoy @ 3:42 pm

Tegnap fél 5kor derült, ki, hogy mégis van rendszámom, mivel kocsi nélkül voltam, sógorom már vitt volna haza, de pont kocsiba üléskor tudtam meg, mehetek a mociért. Elő volt a gép készítve, ki volt rakva a parkolóba, lehetett vinni. Még a biztosítást lerendeztük és a forgalombahelyezést, aztán jó utat kívántak. Beöltöztem, felültem és mentem tankolni a közeli shell kútra. Asszony megérkezett és várt a szalonnál, mondtam, hogy jöjjön végig mögöttem, lemaradva, de senkit ne engedjen be mögém. Ez azért valamilyen biztonságot ad. Az első 30 méter az balra 4 sáv keresztbe villamossínen visszafordulva. Szóval jó kezdet. Túléltem valahogy, aztán irány a kút.

Tankolás után már kevésbé feszengve, normálisan elindultam a motorral. Asszony elindult utánam, araszolgatva a dugóban, kreszt betartva hazaértünk. Az első 100km-n a guminak be kell kopnia és az első 1000km-n 5000 fölé nem szabad pörgetni. Ezt szemelőtt tartva este még 30km-t sikerült motorozni. Mentem amerre csak úgy jól esett. Köszöngetés más motorosokkal, még a rendőr motoros is visszaköszön. Megahatalmas élvezet, szabadság, finom, szeretem.

Reggel persze motorral kellett dolgozni menni, 6kor már ugrottam ki a kádból és alig vártam, hogy rajta üljek. Nem okozott semmilyen nehézséget beérkezni, semmi stressz. Élménymotorozás volt végig, ez jó, ez tetszik. Hétvégén pedig tervezem az első tankot leüríteni. Mókás, hogy 5000ért bőven tele a tank:)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)