https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post escort / hostess szolgálat

October 12th, 2008

Filed under: Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 1:10 am

Történt a hét közepén/elején, hogy infót kaptunk Virus születésnapi bulijáról. Asszonya kikotorta a telefonszámom és tudtomra adta, hogy minket is meghív és menni kell, de a Virust le kell foglalni szombaton reggel tíztől este hétig. Saimonsais beadagolta neki a hét végefelé, hogy kéne neki segítség pakolás ügyben és menjen el vele, persze ez a program max délig tarthatott ki, így bejöttem én is a képbe, tehát nekem is segíteni kell, csak nekem fáj a hátam.

Reggel 7:30 kor kelés. Tököm már ekkor televolt, mert kettőkor sikerült feküdni. Asszony friss karaoke gépét kipróbáltam asszony és Saimonsais “nagy” örömére. Kb 8kor Saimonsaist felrúgdostam, hogy keljen fel, megnézzük a kecót és a melósokat beengedjük. Fél tízik vertük a répát az építkezésen, majd a közértben vásároltunk 4 zsömit, 4 vastag szelet párizsit, 1 tábla étcsokit, 1 üveg teát, 1 üveg vizet és fizettem majd két ropit. 465 Ft-t volt a marhapárizsi…. annó ez került 45 Ft-ba…

Megreggeliztünk, asszony is csatlakozott, majd átadtuk Virus ajándékát becsomagolására. Virus közben a robogóval befutott, felvettük a kocsit és irány volt a két ülőalkalmatosság felvétele. Ezt felcipeltük Saimonsais kéglijébe, majd a régi helyről még fordultunk kettőt és teleraktuk a lakását hasznos holmikkal, mint pl régi pacsirta rádióval, 15 éve nem használt orion hangfallal és persze egy szép nagy kartondobozzal, ami a ruhásszekrény funkciót fogja ellátni.

Ezután jött a börger, majd irány a kika. A kikába már 3-4 között érkeztünk, virus nem rajongott az ötletért, estére partyt tervezett, nomeg még aludni is akart előtte az egész heti fáradtság miatt. A kikában 5 körül végeztünk, majd még alibiből a bricostoreba beugrottunk Saimonsaisnek kapcsolót nézni, 15 perces keresgélés után arra jutottunk, hogy nem tudjuk az időt jobban húzni és tipli hozzánk kipakolni és Virus mehet haza pihizni. A banda 6:30 -ra volt hivatalos hozzájuk, így 17:40 körül elengedni életveszélyes lett volna. Hazafele még egy ‘menjünk má az obiba sájmon, hátha van’ felkiáltásra virus egy kurva szád megyünk haza laza válasszal reagált. Hazaérve még 2 percig sikerült előadni, hogy a garázstávirányító nem jó és a robogóját nem tudjuk elővadászni. A következő 15 percben a robogó csodálata történt, majd próbakör és utána mégegy próbakör. Ekkor Virus már kellően ideges volt, persze a robogózást élveztem, szóval az tényleg nem kötelező időhúzás volt.

Kb fél 7kor engedtük útjára az embert. Mi fél 8kor érkeztünk meg. A meglepetés buli jól hatott, örült neki, nem gondolta volna, hogy a napos program az ő érdekét szolgálja. Azért szívtunk elég rendesen, mert így is alig 15-20 perccel ért haza később mint a kínos pillanat.

A party jó volt, holnap, vagyis ma LAN, szal mostmár alvás van.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)