https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post húúúha

October 22nd, 2008

Filed under: Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:13 am

Múlt hét eléggé érdektelenül zajlott, nem tudok fontos pillanatot felidézni, ja de mégis, nade ezt nem írhatom le, mert érdekeket sért. Majd, ha eljutunk odáig, akkor leírom, öröm és boldogság a téma, de meglepetés ereje van, szóval nem pofázom el. :P Csütörtökön visszakaptam kedvenc kombimat, megjavult, müxik, hibátlan. Kicsit furcsa volt újra vezetni, de azonnal összeszoktunk, jó emlékek kötnek a kocsihoz.

Asszonynak péntek du kivették két bölcsesség fogát, szegény végig szenvedte az éjszakát, láz, fájdalom és a szokásos nyüszítés. Mivel én a fogorvoshoz max szájnyitásra megyek/mentem és remélem nem fogok is menni. Az én fogaim rozsdamentesből vannak:P

Szombaton nem tudom mi volt, totál kiesik az egész nap, valami móka biztos volt. Vasárnap viszont megint csikerült 700 kg csempét pakolni, több csempe nem lesz. Szal úgy indult, hogy Saimonnal (beosztott) elmentünk a bricostoreba és megtaláltam egy egyszerű tojásfehér csempét. Volt 9 doboz belőle, na mondom ezt rendelem is, viszem is haza boldogan. Otthon lerámoltuk a csempét, majd asszony rögtön verte a palávert, hogy ez nem tetszik, koszolódik, stb. Persze vihettük vissza a csempét.

Na, találunk másik csempét ami tetszik neki is, majd irány a kassza. Nő már röhög rajtunk, hogy hozzuk-visszük a csempét, a foglalót és az előző vásárlást KP visszaadták, pedig kártyával fizettem (ingyen kp felvét!). A nőnek persze most sem tudtam a brico törzsvásárlói kártyám számát megmondani, megint kikereste és megint megmondta, de megint nem jegyeztem meg. Sikerült az első kört hazavinni, majd a második körnél ugyan így előadtuk, hogy nem tudjuk a számot. Nő már kész volt tőlünk.

Otthon rutinosan kirámoltuk a csempét. Majd utána átmentünk hozzánk és a gyepet lenyírtuk. 6 zsák jött le, atom vizes volt a fű, mert persze a locsoló megy mint az állat, de a fű már nem nő annyira, így is 4 hete nem volt vágva. Este mentünk moziba.

Tükröm tükröm. Beszarás a film. Vagyis annyira nem. Sztori jó. Kicsit túl véres, nézhető. Közepétől pedig már a történet is kezd domináns lenni, nem csak a vérfröcskölés. Mivel ez a horror kategória nem az én szívem csücske, nem is ragozom. Többet nem nézem meg. Elég volt egyszer.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)