https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post sörétessel fejbe

August 2nd, 2010

Filed under: Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 6:47 pm

Hétvégén Gery csúcsszuper legénybúcsúját tartottuk. Über feeling volt végig. Kivéve a péntek estét ami egy kicsit beárnyékolta a hétvégi nagy örömködést. Történt ugyanis, hogy kibéreltünk egy házban 3 szobát (egy egész szintet), klasszikus balatoni bérlés, házinéni, terasz, két fürdő, ágyak, közös helyiség. Megérkezésünkkor gyorsan mindenki lerakta a cuccát ahol aludni szeretett volna. Némi veszekedés és után eldöntötte a társaság, hogy megyünk vacsorázni és persze, hogy hova. Ajtó ablak bezár és elindultunk a helyi 300 méterre lévő kis étteremhez. Ettünk-ittunk, majd hazaéréskor vettük észre, hogy kirámolták a kéglit. Az egyik szobában lévő erkély ajtó felfeszítve és persze a laptopok, pénzek és gyorsan elemelhető dolgok eltűntek. Szuper kezdés, rendőrséget kihívtuk. CSI Siófok megvolt. Mindenki anyázott, hát ez van. Az érdekessége a történetnek, hogy a házirendben ki van emelve, amennyiben nincs ajtó ablak bezárva, felelősséget az értéktárgyakért nem vállalnak. Vagyis, bezártuk őket, felelősséget vállalnak. Aztán, ha jó a biztosításuk, majd a biztosító kifizeti. (Szerintem sansztalan, mert sima házbiztosítás van ami a házinéni nevére szólt és nem vendégbiztosítással van kiegészítve). Persze a házinéninek az álláspontunkat a nem fizetjük ki a szobát dologgal csak szombat este adtuk elő. De megállapodtunk, hogy a károsultak nem fizetnek, a többiek igen. Aztán persze reggel távozáskor nem akart elállni és a rendőrséggel fenyegetőzött, ezt persze nem értettük miért, aztán gondolom konzultált ügyvéddel és végre eltakarodott a 4. felszólításra és a kocsikkal elkezdtünk kiállni. Nyilván a dolgot nem hagyjuk majd annyiban. Majd meglátjuk mit hoznak össze a srácok és ügyvédeik. Én kétlem, hogy a biztosító fizetni fog, akkor pedig a tulajnak kell zsebből fizetni.

A szombati napon golfozni és agyaggalamlövészkedni voltunk. A lövészet hatalmas siker volt. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy középre beáll az ember és egyszer csak megjelenik a galamb, mint a profiknál, hanem tudtuk honnan jön és beálltunk mellé. Tulajdonképpen maximum 10-15 fokot kellett csak mozdulni, célozni és már lehetett is lőni. És a galamb akkor jött mikor kértük. Lőttük a galambot elmenő és érkező irányból is. Az érkező sokkal könnyebb volt, bár lehet csak addigra belejöttünk. Ezt mindenképpen fogjuk ismételni a jövőben, nagyon nagy buli volt. 200 ft / lövés árban mérték a játékot, ami egy 6 fős társaság esetén 30 kör és egy kör legalább tart 2-4 percig, tehát kb másfél óra tökéletes elfoglaltságot ad. Azt nem tudjuk pontosan persze, hogy mekkora szórása volt a sörétesnek, a tulaj szerint 10 méteren kb öklömnyi volt a szórás, szerintem azért 20-30 centi is lehetett az:) Ennyire nem lehetünk profik, mert bizony már az elején elég szépen szedtük le őket. De nem is ez volt a lényeg, hanem a sikerélmény és a rablás utáni másnap az agresszió levezetése.

A lövészet után jött a golf. Szerencsére az eső is elállt. Kaptunk egy oktatót aki az ütésmozdulatokat megmutatta, kicsit foglalkozott mindenkivel, majd hagyta, hogy magunk gyakoroljunk, persze a gyakorló részen. Jó kis mozgás volt, de szerintem annyira nem jó ez a golf. Már az első alkalommal is 80 méter közelébe tudtam a 8-as ütővel elütni a labdát aztán a végefele már 100 méter fölé is ment mindenkinek. A green részt is megnéztük, volt egy kis gyakorló rész. A fű minősége hihetetlen, mint egy szőnyeg. A kicsit dimbes dombos mini gyakorlón a labdát nem volt egyszerű ütögetni. Tényleg nagyon meg kell tervezni a labda útját, hogy milyen irányba üssük el. Persze az erő is van ennyire fontos, mert sokszor nagyon túl ütöttük és sokszor csak pár métert ütöttünk a labdán. Ezt is élvezte a társaság, de engem ez a sport valahogy nem fogott meg.

Jól telt el a hétvége, a szombat esti banzáj után békésen kipihentük magunkat pár óra alatt és vasárnap már otthon is voltam délelőtt. A forma-1 megnézése után persze bealvás volt. Valszeg még kell két-három nap a teljes regeráláshoz, mert nagyon keveset aludtunk. Nekem kell a közeljövőben egy 10-12 órás alvás mindenképpen, csak nem tudom mikor tudjuk beiktatni:)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)