https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post ősszel…

June 6th, 2011

Filed under: Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:41 pm

Szinte őszies idő van, annyit leszámítva, hogy a felhőszakadások közt 30 fok van és 100% páratartalom, nem szeretem. A nagy párát nem viselem el. Egyszerűen gusztustalannak tartom. Lehet bármennyire meleg vagy hideg, csak száraz legyen, ne ilyen monszunos fülledt gusztustalanság. Mikor kilépek az utcára és érzem, hogy a nadrágom és a ruhám már vizes, blöáh. Persze van légkondi, autóban, irodában, otthon, jól is esik bekapcsolni ilyenkor, tényleg a levegő kondicionálása a cél, az már nem zavar, ha melegebb van, mint 22 fok (picivel).

Az ősszel ellentétben viszont ilyenkor tavasszal abbamaradnak a jó sorozatok és csak pár sorozat van ami feldobja az ember unalmas lyukas perceit. A Trónok harca egy kiváló sorozat. A 7. rész fantasztikus nem várt fordulataival most tényleg egy igényesen megkomponált fantasy középkort látunk magunk előtt. Nem hiába, HBO gyártás ami nagyjából garancia, hogy élvezhető műsort kap az ember.

Mozifilmek szempontjából sok lehetőség nincs, igazából idő sincs rá. Az X-men az jó volt, de kb ennyi amit az elmúlt 4 hónapból fel tudok idézni, mert más film nem rémlik, ezt meg tegnap láttuk. Látványos volt, várjuk a folytatást:) Azért egy jó dolog van a bosszús dolgokban, a kút beszart, de legalább nem kell locsolni!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)