https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post élesben

September 6th, 2011

Filed under: AndrewBoy Jr,Napi fájdalom,News,Party — AndrewBoy @ 12:45 pm

Péntek este a szaletlit az első póker csapat igénybe vette és fel is avatta. Hét ember nagyon kényelmesen elfért benne, csodálták, imádták az építményt, májam hízott a büszkeségtől (sajnos nem a töménytől), a jó idő mellett kifogtuk, hogy alig volt szúnyog, légy, etc, bár egy szúnyogriasztó be volt dugva és nem is volt szél, de azért kétlem, hogy az írtónak volt köszönhető a rovar/bogár mentes éjszaka. Az asztal simasága és használhatósága alkalmas a kártyára, ez külön öröm volt, így egyéb más ráépítmény nélkül hibátlanul lehetett használni.

A szombati 8+1 fős parti alkalmával hibátlan volt és vasárnap is a szaletli. Jó idő volt, jó volt a sütögetés is, jó volt a kaja. A kukorica és a krumpli kegyetlen jó a sütő oldalában hagyva, ropogós édes a kukorica a krumpli pedig kenhető lesz. A husokat nem közvetlenül a parázs fölött, levédve fentebb, de a fedő alatt grilleztük, puha maradt a hús, nem égett meg és nem volt száraz. Érezni lehetett a pác ízét. Szóval patentul ki van tapasztalva a sütés, jövőre minden hétvégén kötelező kellék lesz nyáron, ez már biztos, délben már nincs brtuális nap a szaletlinél, így árnyékban lehet sütni és enni, nem zavaró a 40 fok sem, ha árnyékban van az ember:)

A hétvége egyetlen negatív része a darázscsípés volt amit a talpamon szenvedtem el. A korai fájdalom, majd zsibbadás lüktetéssé vált, 3-4 órával később pedig elmúlt, másnap pedig kis viszketés jellemezte a szúrás körüli részt. Összességében a kurva anyját az agresszív darázsnak, legközelebb csak papucs, most is csak véletlen hagytam fent a teraszon, mert pakolgattam lefelé a dolgokat. Jó, hogy a szenvedés közepette a hús nem égett oda:) Volt idő / lélekjelenlét a darazsat a talpamból kitépni és utána felrohanni a fullánkját kihúzni csipesszel.

Hát úgy néz ki ez volt a nyár utolsó hétvégéje, innentől jön a szar idő és a hideg. Nem baj, ez is kell, jönnek a sorozatok hamarosan, lesz mit nézni dögivel, csak időt találjunk rá, mert az egyelőre a utód miatt elég nehéz napi extra 1-1 órát találni magunknak emberi időben:)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)