https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post mozi

November 6th, 2011

Filed under: Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:20 pm

Faszkorbács az összes filmkèszítônek. Nincs egy nézhetô alkotás mostanában. Elhatalmasodott a 3D ôrület es azt hiszik, hogy, hogy mindent lehet 3Dben. Pl akkorat rafosni a vaszonra, hogy azt mar a mozin kivul is lehet erezni. Ha nem 3D akkor pedig orcatlan lopas, lenyulas es hulyeseg a vege. A ket utolso udvoske a jarvanyos faszsag volt es a lopott ido. A jarvanyos sztori mar leragott csont, viszont a fiom egy masik aspektusbol kozelitette meg a dolgokat. A panik es a tarsadalmi hozzaallas. Jo tema lett volna, de hianyos, felszines volt. Kevesebb agyat es tobb osszeeskuvest kellett volna boncolgatni. Vilagosan latszik, hogy a keszitok nem mertek kimondani amit lehetett volna. Ket eselyes az ugy. Vagy valoban egy osszeeskuves a tarsadalom ellen a virus es penzt akarnak keresni valakik es vannak renegad lazito kozegek akik maguk akarnak penzt keresni es oket az allam el akarja tavolitani mert veszelyes a panik keltesuk, vagy pedig a mokusnak igaza van es az embereket palira veszik es o buszken mondja, hogy az embereket atbasztak. Persze a dontes a nezoe, de olyan keves info van, hogy inkabb duzzog az ember, hogy szar volt a film.

Masik igeretesseg a lopott ido. Alap tortenet: a jovoben mindenki idovel fizet es idoert dolgoznak az emberek. Az ido mint a penz, utalhato, elveheto, rabolhato. Az emberek 25 eves koruk utan nem oregednek es egy evet kapnak ajandekba. Ha nullara er a visszaszamlalas akkor meghalnak azonnal. A tarsadalmi igazsagtalansag persze itt is megvan es robin hoodunk es ujdonsult apu kedvence baratnoje nagy leleplezesbe es megsegitesbe kezdenek. Ugye a csoro negydben kevesebb a fizu es dragabb az elet. Ha sokan elnek es keves a munka az egynsulyt igy lehet visszaallitani. A gazdagok igy magyarazzak, hogy nkik miert van tobb ezer evuk, a csoroknak pedig pont eleg naprol napra. Ez eddig rendben is van. Tetszik. Akar jo film is lehetne. A film a jovoben jatszodik, de csak vonalas telefon van, az autok mostaniak kis matrixos beutessel, a film kidolgozasa katasztrofalis es csapnivalo. Boven lett volna lehetoseg, de nem hasznaltak ki. Kb mint egy 80as evekbeli zs kategorias scifi… elkurta nagyon a filmet…

Osszessegeben nem is tudom mi az a film amit mostanaban varnek, a haromdesitett fosok masodik, harmadik, huszadik reszere mar nem vagyok kivancsi. Nem volt semmi fasza film iden ami megmaradt volna, pedig ugy neznenk valami jot:-)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)