https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post végre itt a tavasz…

January 16th, 2012

Filed under: Mozi,News — AndrewBoy @ 6:07 pm

Már látszik a fény az alagút végén, és örülnénk ennek, ha fényt ennénk, de nem, nem fényevők vagyunk. Az éhségünk pedig a sorozatok hiányára jött elő. És most végre, egész nyárig élvezhetjük a sorozatokat. Rögtön itt van a californication legújabb évada és már két rész is van. Kicsit más, kicsit pörgősebb talán, de Hank visszatért és felpörgeti a nőket, mint villanyórát a zárlatos hegesztő! Az első részből már van kedvenc idézet is:

Carrie: It’s just, you fucked me in the ass Hank.
Hank: Oh, are we talking metaphorically? Because…
Carrie: No, I gave up the butt for you!

Tedéknél is túl vannak az új évi partyn és már zakatol tovább a HIMYM. A történet megy tovább, Lily terhes, Barney kanos, Robin idióta, Ted balfaszkodik, de pörögnek az események végre sok szálon és remélhetőleg ez így marad az egész évben, addig is fogadjuk meg, hőgy a nőkből nem csinálunk szörnyeket:

Barney: How do you keep a girl from becoming your girlfriend? Simple! The rules for girls are the same as the rules for gremlins.
Ted: Gremlins?
Barney: Gremlins. Rule number one: Never get them wet. In other words, don’t let her take a shower at your place. Number two: Keep them away from sunlight, i.e. don’t ever see them during the day. And rule number three: Never feed them after midnight. Meaning she doesn’t sleep over, and you don’t have breakfast with her. Ever.

Az öröm, hogy a TBBT is folytatódik, alacsonyabb lendülettel, mint az elvárta volna az ember, de itt is zajlik tovább az élet. A fringe is bejelentkezett tegnap este, végre, mert már hiányom volt nagyon, és elindult megint a cselekmény, nem leül, melléágaz, hanem bele a közepébe és haladunk előre, talán egyszer meglátjuk, hogy igazából Olvia egy beszívott álmát látjuk -e végig, vagy tényleg elkúrta Walter és kiderülnek, hogy a megfigyelők kik is valójában. Talán lesz Lie to Me megint, de az úgyis nyaras sorozat és folytatódik majd a Game of Thrones.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)