https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post la pampa

November 30th, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:00 am

A Pampas testvér vállalatát kipróbáltuk szintén. Nem voltam túl bizakodó a Pampasban utoljára átélt csalódások miatt. Lényegében a hely ugyanolyan, ugyanaz az étlap. A berendezés kicsit modernebbre sikerült, nekem annyira nem tetszik. Túl üzleties, ellentétben a Pampas hangulatos kis családiasabb kinézetével. Túl sok a fény és túl sok a fehér bútor. Aztán lehet másnak ez tetszik. Megérkezés kocsival? Felejtős. Parkoló helyet találni a környező utcákban szinte lehetetlen. Az Ó utcában van lehetőség parkolóházban találni helyet, óránként 600 Ft a tarifa. Ez sajnos nem a legjobb, de ez van. A keskeny járdán utána oda kell sétálni még 2 percig, kerülgetni kell az embereket, nem túl kényelmes.

A kiszolgálásra nem lehet panasz és a tisztaság is rendben volt. A pincérek teljesen kulturáltan szolgálják ki a népet és figyelik, ha valakinek valamire szüksége van, azonnal tudjanak cselekedni. Mivel az étlap ugyanaz mint a Pampas, ezért hatalmas változásra nem lehet számítani. Igazából a hely egyezőségével csak a helyszínen találkoztam, korábban nem gondoltam volna, hogy tényleg ugyanaz az egész csak pepitában. A korábbi csalódottság miatt úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy ez jó lesz nekem, de adjunk egy esélyt és próbálják bebizonyítani, hogy mégiscsak forrón eszik a kását és nem hidegen.

Meglepetésre a tányér tapintása forró volt, már mosolyogtam magamban, mert tudtam, hogy ez meleg ételt fog jelenteni. A hús hőmérsékletére így panaszom nem lehetett. Nagyon jó volt, sokáig élvezettel lehetett enni és nem hűlt ki két perc alatt. A grillezett spárga is grillezve volt, roppanós volt és nem párolt puha passzírozható verzió. Ezek alapján a bizalmam visszatért és elképzelhető, hogy újra tiszteletünket tesszük a La Pampa vagy Pampas helyeken. Nekem a La Pampa kicsit túl modern, valahogy első ránézésre valami “csodaország” jut róla eszembe a fehérrel és feketével és a sok váligítással, de biztos van akinek ez a zsánere, ez tetszik.

Értékelés valahol a 70-80% közt lebeg, jó-jó, de a hangulat nem tudott megragadni.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)