rulururu

post la pampa

November 30th, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 8:00 am

A Pampas testvér vállalatát kipróbáltuk szintén. Nem voltam túl bizakodó a Pampasban utoljára átélt csalódások miatt. Lényegében a hely ugyanolyan, ugyanaz az étlap. A berendezés kicsit modernebbre sikerült, nekem annyira nem tetszik. Túl üzleties, ellentétben a Pampas hangulatos kis családiasabb kinézetével. Túl sok a fény és túl sok a fehér bútor. Aztán lehet másnak ez tetszik. Megérkezés kocsival? Felejtős. Parkoló helyet találni a környező utcákban szinte lehetetlen. Az Ó utcában van lehetőség parkolóházban találni helyet, óránként 600 Ft a tarifa. Ez sajnos nem a legjobb, de ez van. A keskeny járdán utána oda kell sétálni még 2 percig, kerülgetni kell az embereket, nem túl kényelmes.

A kiszolgálásra nem lehet panasz és a tisztaság is rendben volt. A pincérek teljesen kulturáltan szolgálják ki a népet és figyelik, ha valakinek valamire szüksége van, azonnal tudjanak cselekedni. Mivel az étlap ugyanaz mint a Pampas, ezért hatalmas változásra nem lehet számítani. Igazából a hely egyezőségével csak a helyszínen találkoztam, korábban nem gondoltam volna, hogy tényleg ugyanaz az egész csak pepitában. A korábbi csalódottság miatt úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy ez jó lesz nekem, de adjunk egy esélyt és próbálják bebizonyítani, hogy mégiscsak forrón eszik a kását és nem hidegen.

Meglepetésre a tányér tapintása forró volt, már mosolyogtam magamban, mert tudtam, hogy ez meleg ételt fog jelenteni. A hús hőmérsékletére így panaszom nem lehetett. Nagyon jó volt, sokáig élvezettel lehetett enni és nem hűlt ki két perc alatt. A grillezett spárga is grillezve volt, roppanós volt és nem párolt puha passzírozható verzió. Ezek alapján a bizalmam visszatért és elképzelhető, hogy újra tiszteletünket tesszük a La Pampa vagy Pampas helyeken. Nekem a La Pampa kicsit túl modern, valahogy első ránézésre valami “csodaország” jut róla eszembe a fehérrel és feketével és a sok váligítással, de biztos van akinek ez a zsánere, ez tetszik.

Értékelés valahol a 70-80% közt lebeg, jó-jó, de a hangulat nem tudott megragadni.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)