https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post elvan a gyerek…

February 9th, 2009

Filed under: Airsoft,IT,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:49 pm

Szombaton arra a kényszeres elhatározásra jutottam, hogy ismételten testedzést fogok folytatni. 10 éve mikor cca 20 kg-val voltam könnyebb akkor csináltam is, 2 naponta jártam terembe és sikerült kordában tartani magamat. A cél persze nem az überbrutális izomépítés volt, hanem a lájtos kondizás, hogy azért mégiscsak legyen valamennyi ereje az embernek.

Akkoriban az osztálytársak is nyomták a sportot és ugye nem lehetett kimaradni. Hatalmas súlyokról szó sem volt, max 65-70 kg-s fekvenyomás volt, kétkezesre 50-60 kg-val bicepszezni és felrakott lábbal nyomni a fekvőtámaszt. Na ez tíz éve volt. Elballagtunk a dechatlonba és vettünk egy egyszerű fekvenyomó padot amin van bicepszező rész is. Akciósan rúd, súlyok, a csomagot békán kivitték a kocsiba, majd berámolás.

Bemelegítésnek a pincegarázs egyharmadát meg kellett szabadítani a lomoktól és a költözésből megmaradt még dobozolt cuccokat normálisan elhelyeztük. A megmaradt fa anyagokat és régi bútorokat és kerti cuccokat pedig a külső garázsba telepítettük át. A kondisarokba bekerült még egy sarokbútor és TV állvány. A sarokbútor fölé gyorsan került még két polc, a barkács cuccokat majd jó lesz ott tartani, jelenleg egy nagy zacskóba volt mind ömlesztve, de így most külön szeparált helyen van a fúró, sikító, akku-s csavarhúzó, fúrófejek, bitfejek és egyéb szerszámok.

Kezdődhet a kondi gép összerakása. Alig egy óra alatt összeraktuk a padot, majd felhelyeztük a súlyokat. Ne legyen probléma, rúd és 2x10kg került rá. Kis bemelegítés, 5kg-s kézi súlyzókkal bohóckodás, majd befekvés. 10x kinyomás, utána végbél tájékon erős szorítás. Úbazdmeg. Régen volt. Szóval finoman kell kezdeni. Vasárnap már 30 percet voltam képes edzeni, igaz fájt is reggelre mindenem. Szépen emeljük a napi adagot másfél két órára. Aztán meglátjuk mi lesz. Talán 6 hónap alatt lesz érdemi változás, ha nem, hát azt nem mondom, hogy kivágom az ablakon, mert felfelé kéne dobni és száz kilót nem dobálgatunk csak úgy kifelé a pince ablakon :)

A szombat este továbbiakban a megmaradt használaton kívüli dobozok légpuskával, dobókésekkel és dobócsillagokkal való dobálása maradt. Mindezt két órán keresztük sikerült Saimonsaissel elkövetni. Mókás ülni a kerti székben és a garázsban cca 8 méterre lövöldözni, csak semmi megmozdulás, még a végén megárt. Mondjuk a térdemmel most nem is kellene ugrálni.

Tehát akkor ma este is kondizás. Megpróbáljuk az egy órát. Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Szereztem egy ezres cerkát, a régi 19″-s moncsit megvan, kap tv tuner kártyát és lesz entertainment system a kondizáshoz is, most már nem lehet kifogás, hogy lemaradok bármiről is, ezért nem csinálom. Igaz még kell két régi ótvar hangszóró. Valahonnan elő kéne őket bányászni, de lehet, hogy képes leszek venni egy párat max 1500ért :)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)