https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post húsvéti ajándék:)

March 29th, 2013

Filed under: IT,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 12:23 pm

Még december közepén kaptam a t-hometól akciós ajánlatot. 9990 Ft egyszeri összegért és 2 év internet hűség mellé kaphatok egy Samsung Galaxy 7.0 Tab 2-t és valamilyen wireless routert is adnak ajándékba, vagy 4990 Ft ellenében Ghoo 7″ Tab. Kapóra jött a történet, mert novemberben amúgyis aláírtam újabb két évet velük, felhívtma őket, hogy ez a két év ez összesen így négy év lenne, vagy mostantól indul újra a kettő év. Néni elmondta, hogy most indulna újra, rendelést felvette a Ghoo Tabra, 4990 Ft. Öröm és boldogság. Este meggondoltam magam, elolvasgattam a Samu tudását és fényévekkel jobbnak nézett ki, mint a Ghoo, így felhívtam őket, töröltettem a megrendelést és egy új megrendelést vetettem fel velük. Nénivel 5x elmondattam, hogy előző rendelés törölve, új rendelés 9990 Ftért rögzítve.

Vége volt a karácsonynak, de még szilveszter előtt csöngetett a futár, kihozta a kütyüket. Öröm és boldogság, tényleg profi kompánia, na lássuk. Nem tudtam átvenni, mert a Ghoo tab volt benne és nem a Samu. Így hibás kiszállítás miatt visszaküldettem a bontatlan csomagot a futárral. Eltel egy hónap, semmi nem történt, megint felhívtam a t-t és azt a választ kaptam, hogy igen, látják a rendelésem, de valamiért a másik csoporthoz nem megy át akiknek a szállítást kéne intézniük. A következő két hétben kétszer próbáltam meg, de sosem tudtak olyannal beszélni aki a kiszállítással foglalkozna, többször ígértek visszahívást, de sosem történ semmi.

Meguntam, egy hónapja az egyik plázában berontottam az üzletbe, írásos panaszt tettem. A hölgy kedves volt és látta, hogy él a rendelés és minden rendben van, de ő sem érti miért nem szállították még ki. Panaszt megtettem. Eltelt egy hónap, mázli, pont t üzlet jött szembe, kérdeztem, hogy mi a szerencsétlenség van már, még válasz sem jött. Hölgy közölte, hogy a panasz rögzítését követően pár nappal valami módosítottak és onnantól számítódik a harminc nap, és nekem a rendszerben semmilyen rendelésem nincs és különben sem érti mit akarok. De most 47 ezerért meg tudom venni és akkor rendezzük le gyorsan. Elkértem a vásárlók könyvét, szépen beleírtam. Hétfőn kaptam egy SMS-t, hogy az ügyemben a választ postázták. Tegnap hozta a futár a tabet. Felhívtam őket, hogy wifi router nem jött és 9990 Ft-ba kerül -e a történet és ugyanarról a karácsonyi akcióról beszélünk -e. A hölgy mondta, hogy igen, látja, hogy futár hozta ki (DHL bazdmeg!!!) és a wifi routert majd egy t-s kolléga fogja valamikor vinni. Mivel a router annyira nem érdekel ezért részemről lezártnak tekintem az ügyet, a tabet szépen felbontottam, kicsomagoltam és a gyereknek önszórakoztatásra átadtam:)

Első nekifutásra hibátlan a készülék. Ez a második generáció már tényleg nem problémázik a HD felbontásokkal. A tegra2ben alapból még gondok voltak, mert az AC3-t nem akarta hwből kipréselni magából ezért néha röccent a kép. Igaz 7 col, de miért ne néznék rajta HD műsort, ha abban a formátumban már el van mente a kütyü. Jól müxik, a család örül, az én xoomom pedig megmenekült a kapirgáló kis kezek közül. Persze a lebaszást már megkaptam, hogy a kocsiba a xoom fog kelleni, mert szegény gyerek nehogy csak 7″-n nézze a csíkos tigriskét. A feeling legalább meglett. Hó, hideg, kész karácsony és még ajándék is van:)

Megint látszik, ha valamit el akarunk érni, akkor tényleg a vásárlók könyvét kell teleírni, különben szarnak az ember fejére. Lényeg, 50 ropi helyett 10 pénzbe került és már akartunk venni, vegyük úgy, hogy az internet elérésből adnak a következő két évben havi 1650 ft-t. És még a kamatokat is megnyerem! :D

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)