https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post kevesebbért többet

September 24th, 2014

Filed under: IT,Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 7:30 am

Már régóta a nagy kijelző volt a lényeg a telefonoknál, kezdetben a 4,5″ környékéről indultunk és hamar eljutottunk odáig, hogy 4,7-4,9″ körül a hagyományos okostelefonoknak már határokat szabnak. Akkoriban, egy éve, mikor elkezdett a történet érdekelni, nagy választék tényleg nem volt a piacon, Samsung vetélytárs giga pénzért és hát a HTC még gigább pénzért volt ott a piacon. Szerencsémre. Úgy látszik, hogy a HTC csúnyán benézte és elbaszta ezt a HTC One Max telefont, teljesítményben erős, de már mikor megjelent is gyengébb volt a konkurencia által olcsóbban elérhető átlagtelefonoknál, az ára nem indokolta a képernyő méret miatt kifizetésre kért prémiumot, így a telefonból lassan tényleg csak egy drága kütyü lett a bolt egyik polcán az érdekességek közt. A termék ára csak nem akart mozdulni pár hónapig, aztán eljött az én időm és szerintem sokak ideje. 200.000 Ft-s korai ára horrornak számított a telefonok közt, teljesen indokolatlanul is, ahogy ezt a mobil arénások már majd egy éve megjegyezték.

htc-one-max

Viszont arra, amire ki van találva a telefon, teljesen nyerő a hardware és a nagy akkumulátor miatt nem kell tényleg rohangálnunk töltőért minden nap. A telefon jelenlegi képességei szerintem egy átlag feletti felhasználót is kielégítenek, persze, ha nem akar valaki minden alkalommal a legújabb játékokkal órákon keresztül játszani a telefonján, mert akkor tényleg bajban lesz az illető, de gyakorlatilag minden alkalommal, mikor a telefonja elér egy bizonyos kort. Úgy vagyok ezzel, mint bármi mással, ez most tényleg az, amit felbontásban, méretben és sebességben kényelmesen tudok használni. Lásd még a neo x-8h-t, ahol biztos lesz még erősebb hardware, de nincs már értelme, mert amire szükségem van, azt röccenés nélkül tudja futtatni, a további optimalizálás egy telefonon persze több akku időt jelent, de 3 évnél úgysem hosszabb egy telefon életciklusa napjainkban. A software updatetől nem félek, ha már nincs hozzá gyári frissítés akkor lehet főzött romot is felrakni. Mondjuk a HTC-nél még a régi One X-re is jön ki frissítés, pedig az már 2 telefonnal korábbi a mostani csúcsnál (M8). Aki most gondolkodik ekkora batár készülékben, az 110-130 közt megkapja áfával, szolgáltató függetlenül 2 év gyártói garanciával out of the box ami viszont már olcsóbb, mint egy note 3, vagy akár egy érkező note 4, de gyakorlatilag bármi ami ma kijön az ajtón 150-200 közt sokkal kisebb képernyővel.

Pro: van SD bővítés, ujjlenyomat olvasás, 5,9″ kijelző, nagyon szép kép, kontrasztos, minőségi hangzás, legyen az zenehallgatás a beépített két hangszórójával, vagy telefonálás közben. Gyárilag jó fülhallgató, kényelmes és nagyon jól szól. Kiváló akku idő. Ma már elérhető áron.

Kontra: 2 éves technológia (snapdragon 600), 5mp fényképezőgép, beltéren gyengébb mint a HTC One X.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)