https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post manga cowboy

September 25th, 2014

Filed under: Napi fájdalom,News — AndrewBoy @ 7:12 am

A belváros szívében egy hamburgerező, ami távol keleti stílusra szeretne hajazni amerikai konyhájával. Nem meglepő, hiszen a japán az európai és amerikai kultúrára szokásokra úgy tekint, mint valami elérhetetlen, magasztos dolog. Legyen kajáról, divatról, de végső soron bármiről szó a japán tinik szó szerint összepisilik (igen, fosás, hányás is benne lehet, képzeld oda nyugodtan Atis…) magukat, ha az európai vagy amerikai eredetű. A japán fiatalos kultúra keverése az amerikai dögburgerrel így nem is meglepő, izgalmas egyveleget hozhat nekünk.

Mielőtt arra számítunk, hogy egy japán (modern, cyberpunk, kisvonatos, etc) étteremben fogunk steaket zabálni már felejtsük is el. A hely inkább egy modernebb, semlegesebb western kocsma némi japán beütéssel, szóval senki ne számoljon azzal, hogy a 22. századba csöppen.

Az étlap egyszerű, csak a fantázia nevek mögé kell olvasni, hogy tudjuk mit szeretnénk enni. Hús és hús amit persze el is várok. Előételnek gigacsípős szárnyak, fő ételnek pedig egy szép duplát kell kérni. Hamburgert nehéz jól készíteni, a pogácsa nem eshet szét, de nem is lehet cipőtalp, ugyanakkor az átsülés mértékére is vigyázni kell, nem lehet giga kérges és belül nyers, mert attól még harapás közben forgácsolódik és szétesik. Itt a balanszot elég jól sikerült elkapni és nagyon jól fűszerezett burgert készítettek. A hús minősége és a pogácsa elkészítése is elsőosztályú volt, le a kalappal. Az ízvilág és az ételek teljesen rendben vannak, a körítés és a hangulat lehetne kicsit japánosabb, elvégre Európában már megszoktuk a hamburgeres steakhouse jellegű éttermeket, inkább több japán dekorációra lenne szükség, és nem feltétlen a klasszikus dekorációban kell gondolkodni, hanem a mangás erősítéssel lehetne jobb hangulatot varázsolni. Beteg látogatóknak külön hentai szobával.

mangac

Összességében tetszett, de nem mondom azt, hogy gyakran vissza fogok térni, mert a belváros miatt a parkolás szívás és árban azért máshol is lehet ilyen ételt fogyasztani, az étterem hangulata az ami nekem ront a teljes összképen. Egyszer már jó volna egy olyan késdobáló, mint Ratz kocsmája.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)