https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post dragonball – evolution

February 24th, 2009

Filed under: Mozi,News — AndrewBoy @ 6:31 pm

Filmbuzin most találtam meg a trailert. Én annó néztem a dragonballt és még most is szeretem. Nagyon sok rész meg van. Persze a sima dragonball még elég gyerekes mikor a kis gokunak megy a képzése, de a Z közepétől felpörögnek az események, mikor goku elutazik és edz, hogy freezerrel leszámoljon, majd később a faterjával. Ugye ekkor válik szuperharcossá és trunks is itt kerül a képbe, majd jönnek a robotok, etc. A GT is bejött, itt már pörgős igazi anime verekedés van végig. Ami rohadtul zavaró volt mindig, hogy 42 percből másfél perc a főcím és 5-6 percig ment, hogy mi történt az előző részekben. És húzták – vonták a verekedéseket, sokszor percek teltek el mire egymásnak estek. Persze annó ezen szétizgultuk magunkat :)

A trailer alapján egy kicsit mortal kombatos a beütés, ami nem baj, mert szeressük azt a világot. Ha lesz benne igen pörgős verekedés a levegőben kamehameval, akkor már baj nem lehet. A trailer alapján egyelőre nekem nagyon feelinges a film, én várom. Kérdés, hogy lesz -e itthon moziban, vagy csak feketén lehet majd megnézni, mert public reklámját én még nem láttam konkrétan. És akkor egy kis trailer:

A kőkemény fanatikusok pedig tudnak maguknak fillérekért dragonballos action figurákat rendelni a dealextreme.com-ról. Szóval akár ezzel is meg lehet engem lepni, katt ide. Valamelyik nagyobbacsak Goku vagy Gogeta jó is lesz :) Köszönöm előre is.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)