https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post pihenés: ON!

December 21st, 2014

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 3:06 pm

Eljött az első hétvége, egy olyan hétvége ahol nincs olyan érzés, hogy hétfőn munka van. Jelentem január 5. az első nap amikor dolgozni kívánok, így a következő két hétben amit lehet el kell intézni, persze a nyitva tartásokat figyelembe kell vennem.

Szombat reggeli történetünk ott kezdődik, hogy én október közepén felmondtam a t-home-nál az internet-telefon párost november 20. dátummal. Persze ők november elején valamiért kikapcsolták, majd persze visszakapcsolták és írtam nekik panaszlevelet. November 20-n leszereltem a matávos kütyüket és ahogy előírták 8 napon belül leadtam őket a postán. Tegnap reggel megérkezett egy fazon a t-hometól reggel, csak úgy, hogy ő átvenné az eszközöket, mondom leadtam, közlik, hogy ki fogják számlázni, mert az még nincs náluk. Mondtam, hogy a formanyomtatványra megjegyzést szeretnék rávezetni, hogy leadtam, dátum, hely, átvétel száma, etc. Erre a fazon közölte, hogy nem és elindult a kocsijához vissza, hiába kérdeztem, hogy mi a neve és álljon meg, elhajtott. Customer solution. Na este átnéztem a t-home számlákat, november elejéig jó vagyok, odáig befizettem mindent és azóta sem jött semmi. A t-től jött levél, hogy elnézést kérnek a kellemetlenségért amiért 3 héttel a határidő előtt lekapcsolták és természetesen az utolsó hónapot grátiszba megkapom. Éreztem, hogy lesz még fiaskó a történetben és most is érzem, hogy ezzel még nem zárult le egy szakasza az életemnek.

Vasárnap reggel a kamerát átfordítottam az oldalára, hogy 60 fok szög meg legyen fel-le. Még a kábeleken kell kicsit engedni és talán 20-30 centivel odébb rakni. A kép készítést átraktam 1 órára, így talán a 60 fokot teljesen ki tudom majd használni. Holnap már élesben kellene elkészíteni az első alsó holtpontos képet. Kell még fabrikálnom esővédőt és UV álló plexit is kell vegyek. A polarizált lapok bármilyen kombináció teljesen hatástalan, a nyílt nap konkrétan ég bele a képbe. Ezen még agyalnom kell. Kormos üvegnek nem látom értelmét egyelőre.

IMAG6381

Az éjjel a szél feltépte a gyermek házikó egyik zsindelyét, (a fenti képen valamennyire látszik is) már alig várom, hogy ilyen szélben és hidegben kimehessek kicsit szögelni és kalapálni. Szinte repkedek a boldogságtól, de más választás nincs, különben a tető lap szétázik és tönkremegy az egész, meg kell csinálni, ez van.

A száloptika beburkolása és kavics alá helyezése részben már megtörtént. Sikerült a maradék kábelt is befedni és elkezdtem rákapirgálni a kavicsot, de annyira rohadtul hideg van, hogy lehet ez tavaszra marad, úgyis a kavicsokat át kéne pucolni, sok helyen már termőföld kezd kialakulni, ami pedig segíti a gazok burjánzását, ez a projekt várhat tavaszig.

Szóval egyelőre ennyi, nincs nagy izgalom, most pedig irány a kert és restaurálom a kis ház tetejét.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)