https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post tie fighter in da house

March 27th, 2009

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:04 pm

Voltunk kajálni pizza hutban. Visszafele játékbolt mellett vezetett az utunk. Nem bírtam ott hagyni. Ugye nagy starwars rajongó vagyok és persze lego rajongó is. Valahogy rögtön beleszerettem, classic régi starwars. Már csak egy x-winget kellene beszerezni, de úgy néz ki, hogy eléggé nehéz, mert itthon sehol nem kapni és csak a lego weboldalán van fent. Szóval most x-winget vadászok, lehet e-bay lesz belőle.

Látszik, hogy nem áll sok darabból, kb 25 perc alatt nagyon kényelmesen össze lehet rakni. Ebben a legóban még az a jó, hogy nem áll túl sok speciális alkatrészből, tehát mi építjük fel a hagyományos elemekből a gépet. Sok legóban láttam, hogy nagy méretű speciális darabok voltak, ezek szerintem elveszik az építés örömét. Viszont mekkora örömség lenne a millenium falcon, a rekorder szett, 90 centis és több mint 5000 darabból áll, most potom 500 USD-ért lehet megrendelni a lego.com oldalon. Azért brutális lenne :) Szóval az egyszerű összerakást követően az alábbi mű született:

Ha meglesz az x-wing, akkor jöhet majd a plafonról damillal lelógatós tie fighter üldözi az x-winget felállás. A tiehoz adtak egy vödört és az x-winghez is jár egy luke meg a többi rebellis tag. Azt hiszem a hétvégén maratoni starwars nézés lesz.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)