https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post fehér rakéta

March 28th, 2009

Filed under: Auto-motor — AndrewBoy @ 11:15 pm

Adott egy sokszoros világbajnok pilóta aki sok helyen dolgozott már, benetton, ferrari. Fogja magát és csapatot alapít. Egy hónap alatt összerak két autót amik az ausztrál nagydíjon holnap az első sorból rajtolhatnak. És nem kicsit zúzta le a tömeget, hanem nagyon. Reggel már vártam, f1, végre. Az idióta kommentátorokra ügyet sem vetve és az eddigi híreket mellőzve letespedtem a tv elé. Valami fehér autók mennek, barrichello és button. Nyomják a köröket és közben kiderült, hogy a szabadegyzésen mindenkit aláztak. Szó volt elektromos visszatöltésről, fékezéskor és körönként 7 másodpercig fel lehet ezt az energiát használni egy főtengelyre kötött motor segítségével, állítólag 80 lovat ad a kocsinak, körönként alonso szerint akár 2-3 tized is lehet a difi. Hát ezekben a fehér autókban ilyesmi nem volt. De disznón össze voltak rakva.

Button kicsit kockásan kanyarodott, olyan raikonenes stílusban, barichello viszont szépen tolta a kanyarokat. Nagyon jól mentek a kocsik, megértemelten első hely. Végülis egy vér profi, mint ross brawn a csapatoknál csak szívhatta be az infot magába. Aztán leült és egy hónap alatt összerakta a tutit. Azért ne igyunk még a medve bőrére, mert 3 versenyt kell egy motornak kibírnia. Viszont ismét van slick gumi, jobb a tapadás, más a difúzor és állítható az első szárny. Úgy néz ki a mezőny nagyon megkavarodott, meclarenek, ferrarik hátul, red bull 3. helyről indul. Jó szezon lesz, tíz éve nem volt ilyen szezon!

Azért majd kiváncsi leszek, hogy milyen logok fognak egy idő után a frissen indult csapat gépein díszelegni. El tudnék viselni egy pingvint rajta:P (bár ezesetben visszafelé kell szponzorálni)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)