https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post gyors és tomboló

April 28th, 2009

Filed under: Auto-motor,Mozi — AndrewBoy @ 8:40 am

Megtekintést nyert a film. Ritka, hogy valaminek ilyen gyorsan lesz 4 része és nagyjából mind sikeresnek mondható az első rész után. Persze itt most az emelt a fényen, hogy az első részben lévő eredeti színészek a hagyományoknak megfelelően szerepelnek a filmben. Tehát az eredeti banda felosztása ugyanaz, lopnak ahogy kell vin dieselék addig paul walker fbi nyomozóként futkározik a rossz után.

Persze a történet egyszerű, néhány csavarral fűszerezve. Dom és csapata lopja a benzint a középamerikai szigetvilágban, aztán túl forró lett a talaj és irány valahova máshová. Közben LA-ben egy maffiát üldöz Brian akit sokadszorra marasztalnak el, mert csak romeltakarítás van az akciói után, de eredmény alig van. A két történet ott fűződik össze, hogy a maffia vezért megöli Dom barátnőjét Lettyt. Na így találkozik Brian és Dom, és együtt mennek a maffia után. Persze Dom most wanted és Briannak fel kellene adni, de kis vívódás után úgy dönt, hogy együtt némi rivalizálással ugranak neki a maffiának, akik pont sofőröket keresnek.


hatból az egyik álmom

Az autós jelenetek megszokottan jók, szép a CGI, jól vannak a jelenetek megcsinálva. Ismételten van skyline gtr vs v8 kompresszor csata és persze az amerikai gép kerekedik felül némi trükkel:) Van üldözés alagútban, úttalan utakon, sivatagban, aszfalton. Itt már kevésbé mentek rá a részletekre az autókkal kapcsolatban (amúgyis ezeket sosem sikerül normálisan lefordítani és csak pislog az ember mikor szinkronnal/felirattal néz meg egy ilyen filmet, pl discoveryn az overhaulin’ műsorban hatalmas félrefordítások szoktak lenni az alkatrészek terén).

75% akció és 25% érzelem a film. De nem ennyire látványos a két vonal, kellemes és jó szórakozást nyújt, igazi popcorn mozit csináltak ami inkább akciófilm, mint autós baromságokat üvöltöző szereplőkből áll. Nekem tetszett a film, de annyira nem, hogy ezt várjam majd pár év múlva a tv-ben, ha adni fogják. Bátran ajánlom Saimonsaisnek is, persze nem moziban:P Lehet viszont egyáltalán nem érdekli őt, mert mióta motorozik már a bringájára is gyászosan gondol;]

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)