https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post magasfeszültség, crank 2

May 7th, 2009

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 12:19 pm

Tegnap megtekintést nyert a fenti mű. Az első részről csak annyit, hogy meg tudtam nézni, tetszett is, de nem voltam vele úgy, hogy havonta egyszer elő kellene venni mint egy Big Lebowskit. Szóval nem egy cult film, csak úgy van és jó. Nézhető. A google earth betétekkel és a kameraállásokkal kb mint egy gtat játszana ez ember, ezért valahogy megfogott a dolog.

A második rész annyira nem pörgős, inkább a jelenetekre mentek rá, fröcsög a vér, meztelen kurvák rohannak és persze ismét van nyilvános szex. Van pár pihis időszak ahol csak állunk és próbáljuk kitalálni, hőgy hősünk merre is megy. Chev itt is mint az első részben és már a transporter háromban is egy gyilkológépezet. Itt is pusztakézzel ver szét mindenkit. És fröcsköl a vér és repkednek a meztelen csajok. Tetovált spanyolok, kínaiak törnek az életére és próbálják megnehezíteni az életben maradását.

Az első részben kapott egy kínai szérumot ami szépen gyilkolta meg, fokozatosan állította le a szívét, de bizonyos gyógyszerekkel életben tudta tartani magát egy darabig. Célja, hogy ellenszert találjon és aki ezt tette vele, megölje. A második rész ott kezdődik, ahol az első véget ér. Lezuhanás, aztán jé, nem halt meg ugye. Itt is a szívért küzd, de a saját igazi szívéért, mert műszivet kapott amit árammal kell feltölteni, hogy verjen, vagy meghal. Így elég gyakran nyalogat megasfeszültségű dolgokat, sokkolja magát minden módszerrel ami lehetséges.

A filmet egyszer meg lehet nézni, nem volt akkora dobás mint az első. Igaz sokminden nemváltozott, nekem a helyszínek miatt tetszett, mert igazi utcákon forgatták le és látni mindenhol az utcatáblát és szépen nyomon lehet követni merre futkározik főhősünk. (a 24-ben többször volt az, hogy 5 perc alatt a város másik végén kötött ki ügynök barátunk, pedig ugye a 24 az realtime volt.) Csak ismételni tudom, vér és vér, kurvák, meztelen kurvák, káromkodás ezerrel és kevesebb pörgés mint az első részben. Nézhető, sőt kötelező darab, de ezért sem fogok hazasietni, ha adják a tv-ben. Kéne rá játékot csinálni inkább…

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)