https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post a zőrzők

May 14th, 2009

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 7:50 am

Wocsmen. Na végre eljutottunk idáig is. Nem akartam megnézni. Nem tudom miért. Több mint két órás a film. Comics adaptáció. Tudtam mi az a watchmen, de annyira sosem izgatott fel, hogy ezt nekem olvasni/látnom kéne. Konkrétan úgy éreztem, hogy előbb járom körbe a múzeumokat gdanskban, mint ezt a filmet megnézem. Aztán valami történt. Olvastam pár kritikát és megosztott volt a vélemény. Volt aki istenítette és volt aki nagyon lehúzta. Féltem, nem vártam semmit. De megérte megnézni? Igen! Megnézem máskor is? Igen!

Furcsa fájdalom az ilyen, élvezi az ember. Én csak annyit tudok mondani, meg kell nézni a filmet. Nem kell félni a hosszától. Elmagyaráznak mindent, szépen lassan mindenkit megismerünk. És párhuzamosan a cselekményt is ki tudjuk bogózni. Látvány, hangulat, zene. Ez mind ott volt. Nem egy pörgős akció filmet kell várni, igazából nem is tudom mit kéne várni, semmit ne várjunk. Van szex, hentelés, szex, hentelés, némi fájdalom, könyörgés, nagyon jó történet, aztán hentelés. És ez mind úgy van előadva, hogy mindenhova minden odaillik.

Nekem nagyon bejött a film. Biztos, hogy nézős lesz újra majd otthon kényelmesen is, akár részletekben a film hosszúsága miatt. De rövidebbre nem érte meg volna csinálni a filmet. Így pont kerek a történet. Szerintem, mert mások szerint élvezhetetlen az egész. Ajánlott film! Nem egy hétköznapi hentelős akció film.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)