https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post motorosjogsi pipa

May 24th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 7:01 pm

Csütörtök fél nap gyakorlással telt el, majd délután már Flexszel verettük a hálózat építést, mert a munka nem állhat csak úgy. Szóval valamikor este hazaértem dög fáradtan és csak annyi volt bennem, hogy reggel fel kell keljek, mert 7:30tól motoros forgalmi vizsga. Még gyorsan nyomtam egy panadolt lefekvés előtt és csöpögtettem egy kis afrint az orromba, már szerdán szarul voltam. Ez van. A keddi foci miatt pedig a combjaim fájtak. Túl kell éljem.

Péntek reggel felkelés, gyors fürdés, öltözés, papírok ellenőrzése, majd Saimonsaist felszedem a népligetnél. Idő nincs, kaja nincs, oda kell érni. Időben ott vagyunk. Segítünk kihozni a motorokat, majd még karikázunk párat. Para nincs bennünk. Oktató kéri, hogy a benzin mennyiséget ellenőrizzük. A tankban látványosan lötyögött a benzin, igaz eléggé meg volt döntve a motor. Mind1, gondoltam van annyi agyuk, hogy forgalmi vizsgás motor meg van tankolva. Átvesszük gyorsan, hogy merre kell menni és hogyan, melyik pálya fekszik nekünk és akarunk -e okosítani, mert hogy ugye állítólag a motoros vizsgákon 80%-ban az oktatón múlik a történet. Eldöntöttük, hogy akarunk és a nem M5 bevezető szakaszt fogjuk nyomni, ülünk majd a dugóban, de ez van.

Megérkezik a vizsgabiztos, átfutjuk a papírokat, majd nyeregbe. Ekkor volt olyan, hogy a nyálkahártyám csak termelte a taknyot, levegőt nem kaptam, könnyeztem, minden bajom volt, elindulni alig tudtam. Először én mentem elől. Megyünk amerre kell, menetközben többször is volt hapci, persze hátulról ez úgy néz ki, hogy bénázok és félek a motoron. Próbáltam tartani az 50km/h-s sebességet, hogy haladjunk is. Egyik kereszteződésnél kifogy a benzin, még jó, hogy van tartalék állás. Oktató finoman anyázik, majd megyünk tovább. Saimonsais beelőztetése és utána megyünk még pár utcát és mehetünk is vissza. Hatalmas elkúrás nem volt, kreszt sikerült jól alkalmazni, bár volt egy bámészkodó gyalogos a zebránál ahol nem álltunk meg, de aki csak ott áll a zebránál háttal az nem akar átkelni, végülis erről később szó sem volt.

Nem volt semmilyen visszacsatolás, hogy mit hol rontottunk el, csak azt kaptuk meg, hogy ez egy veszélyes üzem és gyakoroljunk normálisan. Ez tény, 3 óra alatt nem lehet megtanulni motorozni. A vizsgagépen pedig kb 8 órát ültünk összesen. Ez van. Az igazolásért valahova szigetszentmiklós és csepel közé a halál faszára kell kimenni és azzal a papírral lehet majd az okmányirodában jogsit csináltatni, addig nem lehet vezetni. Nyitvatartás 9-6ig hétfőn, többi napon 3-ig. Péntek nincs. Anyád. Hétfő még lehet sanszos lenne. De ugye 3 munkanap az átfutás, most hétfő kilőve, utána meg pünkösd hétfő. Basszátok meg köcsögök.


suzuki bandit 650

Szóval mondhatjuk, hogy a jogsi meg van. Persze a családban mindenki mondja, hogy ne motorozzak, nehogy vegyek motort, mert veszélyes és különben is az utcára ne menjek ki. Egyedül sógor mondja a faszságát a 2 hengeres chopperekről, de majd ő, ha jogsizik, utána vehet magának. Ami nekem tetszik és kollégám már meg is vette az pedig a suzuki bandit. 650 ccm. Szééééééép. És most akciós. Szóval ezen agyalok. Focus elad, moci vesz. Örülünk. Vagy még nem tudom. Lehet mindkettő. Saimonsais eddig csak ősszel akart motort venni, de a zabszem már a picsájában van…

1 Comment

  1. […] majd okmányirodán magamévá tehetek. Majd lesz valahogy – de motorozva jobb lenne, pláne hogy Andrewboy befektetett – good for him bad for me […]

    Pingback by Saimonsais’Blog » Blog Archive » motor - final exam — May 26, 2009 @ 3:46 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)