https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post placcs, hétfő…megint

April 28th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 9:13 am

Rövid volt a hétvége. Végülis filmnézés sem volt, de az autó mosás is elmaradt, viszont dögivel van otthon kaja. Tegnap még este szívtam egy sort az apache2-vel, meg a phpvel, dehát ez van. Most már magabiztosan tudom használni, úgy ahogy kell :) Persze Saimonsais megint okosított, hogy ő nem másfél napot játszott a dologgal, hanem tíz percet, ekkor elmagyaráztam neki, hogy hát kérem, meddig is nem ment az ő saimonsais.com -ja? na erről van szó:P hetekig? :P

De nyugodt voltam és nem húztam fel magam, mert COD4-ben most pisztollyal nyomulok veterán módban. Persze van, hogy néha előkapjuk a további céleszközöket, de a pisztoly kimondottan fincsi. Egyelőre szopok mint a torkosborz valahol Oroszországban egy üvegházban….

Tegnap végre rávettem magam erre a box.net okosságra, tessék megtekinteni, alapban ad egy giga tárhelyet és kezeli a képet, mp3-t és patent galériákat lehet vele csinálni. Tulajdonképpen egy online bárhonnan elérhető adattár. Most már csak azt kell elérni, hogy mindig legyen netünk, de az új trendi havi párezres forgalomkorlátos mobil elérés még szerintem nagyon drága.

Reggel viszont nem volt forgalom, vagyis csak alig. 7-re sikerült beérni, 6:35ös indulással. Persze az M3 eleje már zsufi volt, de ezt az elmúlt 2 hónapban meg lehetett már szokni.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)