https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post eláztatva

July 20th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Party — AndrewBoy @ 7:20 am

Hétvége, legénybúcsú Grabowskinak. Pénteken este lementünk anyuékhoz balcsira. Este kis pancsi, lóhugy meleg víz, relax, pihizés. Másnap Atilllla és Saimonsais felvettek és már mentünk is a társasággal találkozni. Első élményünk egy kis gokartozás volt. Biztonsági öv nem kellett, mert sikerült beleszorulnom rendesen a gokartba. Első 8 kör alatt én még csak ismerkedtem a pályával és csak úgy nyomogattam neki. Persze rohadt dühítő, mikor kanyarban utoléred az embert és utána kigyorsításnál a +25kg miatt esélyed nincs befogni az előtted haladót. Az utolsó futamra stratégiát váltottam és szépen autóztam. Így már sikerült értelmes köröket menni, csak 0,5re voltam lemaradva a legjobbtól :) Szóval nagyon jót ökörködtünk. Az idő szép volt, csak a két futam közt kezdett picit esni az eső, meg dörgött az ég, meg elkezdődött a lehülés. Pár megpörgés, ütközés, dulakodás, hadakozás, élvezte nagyon a banda, lehetne mindig menni ilyenre, csak árban 2×8 perc 5 ropi.

A gokart után a szállás elfoglalását irányoztuk elő. Kis kavarodás után odataláltunk. Ez a római ház vagy mi volt. Egyszerű szálló, kolesz feeling. Na innen szakadt az eső. De úgy rendesen, a partig nem lehetett ellátni. Mikor picit elállt mentünk kajálni a pizzériába. Persze az meg fedett teraszos volt. Rövidgatyában nagyon élveztük, hideg volt és hideg volt és a kaja is gyosan kihült a szél miatt. És persze végig esett az eső, ahogy kell. 16 embert két taxival is haza lehet fuvarozni 1-1 körben. Szóval ilyet is láttunk/túléltünk. Este finoman kezdődött az ivás, vedelés, játék, ittunk, ettünk, ittunk, de szerintem inkább sokat ittunk:) Megfelelően tomboltunk, majd az est fénypontja a táncoslányok, na szóval az is meg volt, aztán már aludni kezdett a társaság, Saimonsais engem még elvitt hajnal 3kor haza, mert pont ráért, respect érte!

Másnapi eredmény, epe és víz, az üveg jager és pár sör megtette hatását azzal a nem tudom milyen borral, boaf…. Valamikor dél körül már indítható állapotba kerültem, teljes regenerálás vasárnap este csütörtökre. Jó party volt :)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)