https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Hosszúhétvége

May 11th, 2008

Filed under: IT,Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 7:28 pm

Befejeztem a képek scannelését, 364 db kép jött össze 3 embertől. Jó volna további képeket még előkotorna a tisztelt nép. Sajnos akkor még nem volt digitális fotoaparat, így elég kevés kép készült. Mostanság egy-egy partyn 150-200 kép lazán készül / masina. Jó, ezek háromnegyede szemét, de akkor is, az emlékek meg halványodnak, kár volt annyi agysejtet kipusztítani, de azért egy újrajátszásban szerintem az egész banda benne lenne.

Fater megint felbaszta az agyam, boldog voltam, hogy végre jó a laptopja és tud róla filmet nézni és hang is van. Erre most? Leírtotta a User könyvtárat a vistáján és bukta a mydocuments és az outlook pstket. Faszkivan, kéne egy USB winyó és majd a GetDataBacket rászabadítom. Remélem nem fizikai probléma okozta a könyvtár szublimálását, és a legjobb, hogy már másolgatott is ide-oda a gépen, az esély csökken a visszanyerhetőségre.

Ma volt fordfocus.hu megbeszélés, jövőhéten 3 napos banzájos tali kecskemét mellett, ki kéne szenvednem egy ford focus totot, féktárcsát, kuplungot. 2 nap ivás, a 2 üveg Jäger és a Ruszkij Sztandard már a jégen, a rekesz sört majd a héten bevételezem.

Tegnap este felraktam a coppermine galleryt, telepítés nem tart 3 percig, de normális themet vadászni rá igen nehéz, így elkezdtem kreálni a sajátomat. Hát eddig jutottam egyelőre. Ide szánok pár publikus képet az életem mozzanataiból, no meg töménytelen mennyiségű képet a kocsimról ;)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)