https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post faszkorbácsot neki, mert jár!

August 7th, 2009

Filed under: Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 11:47 pm

A meló után már csak arra vágytam, hogy felüljek a mocikára és mehessek vele. Sógor elővezette, hogy a telekre le kéne ugrani a bringákért és elvinné a kombit. OK, mondtam majd asszonynak elővezettem, hogy megyünk mi is, motorral. Az ötlet tetszett neki. Este 8kor indultunk, talán már nem elsz forgalom címszóval. Elindulás, haladás befelé az m3on, a ligetnél jobbra le, kós károly sétányra egyenesen beállok.

A lámpánál előtte megy passat kombi nagyon lassan gurult előre a piroshoz. Majd gondolta magát, berakta rükvercbe és elindult hátra, duda, villogás, ááá, lófasz. Csatt. A nádvágó, lavorbanmosdó, mutatványos, büdös, jó kurva anyját. Mit csinált? Semmit, nézte a jobb oldali tükröt és tolatott. Mert, hogy ő az állatkert felé akart elmenni végül és a másik sáv üres volt. Nade ember! Ha tolatok akkor magam mögé nézek! Ennyire senki nem lehet vidéki, hiába borsod legeldugottabb falujából jövök. De, barátunk ilyen volt. Még akkor is próbálkozott hátramenni, mikor meg volt a crash és nem tudott már jönni, a duda és villogás ellenére.

Papírokat töltjük ki. Kicsit izgult az elvtárs, mert azt hitte október van. Lövése nem volt, hogy mit, hogyan kéne, pedig állítólag töltött már ki baleseti bejelentőt. A sárvédő műanyag letörésén kívül én nem vettem észre problémát, első felniben nincs csorba, gumi állapota kielégítő, nincs felszíni sérülés, púp sincs. A villa nem lötyög, nem kotyog. Szóval azzal a tudattal, hogy nincs gond, mentünk tovább balcsizni. Jót mociztunk, bár már hideg volt ahol nagyobb erdősáv mellett jöttünk át, a völgyhídon viszont kifejezetten jó idő volt. Végig szélcsend volt, pest közelében kezdett kicsit dobálni.

Holnap Grabowski esküvő, aztán valamennyi pihi és hétfőn mehetek a szervízbe a kárfelvételre, ezzel is baszhatom el a napom és az időm. Most mondd, nem érdemli meg a faszkorbácsot??? De igen! Persze ma délután vettem meg az oldaltáska tartókat és az oldaltáskákat. Így már kedvem sem lesz a hétvégén felszerelni őket:(

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)