https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post esküvő, szabolcs, hétvége

August 10th, 2009

Filed under: Kirándulás,Party — AndrewBoy @ 7:26 am

Péntek este még baszott az ideg a motor miatt. Mire hazaértünk nagyjából sikerült lenyugodni. Elkezdtük tervezni a másnapot, szombaton 2kor kell nyíregyházán lenni. Előtte átöltözés, meg illene is előbb ott lenni a templomnál, tehát legyünk 1 óra körül már nyíregyházán. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb fél 11kor el kell indulni. Reggel rohamtempóban kelés, készülődés, persze asszony előbb kelt egy órával, dehát mivel nőből van, ezért neki tovább tart elkészülni. Nekem max fél óra kell és akkor már full szervíznél járunk.

Gergőék kicsit késtek, khm.. kicsit. Szóval az m3ason volt a randi a megbeszélt nálunk helyett. Leértünk. Templomi esküvő jó volt. Aranyosak voltak a Grabowskiék. Fél órás műsor, pár könyörgés, meg maga az esketés, ja és persze összeházasodás. Sima mezei katolikus esküvő. Én ugyan eltekintettem a fel-le jobbra-balrától, de úgy láttam, nem csak én vagyok az egyetlen. Kérdés, hogy csak lusták voltak keresztet vetni, vagy tényleg már ekkora a nem keresztény hívők sora? Én ateista vagyok. Remélem egyre többen leszünk :)

A polgári rész valami zeneiskolában volt a koncerteremben. Szép, egyszerű díszítés. A szövegben több volt az aranyos kívánság, mint a hivatalos szöveg. Pl nem volt a magyar köztársaság által rámruházott jogomnál fogva c. szöveg. Szóval szép volt, utána rízs dobálás, csokor dobálás, harisnyakötő dobálás, majd távozás. A vacsorán sokan voltunk, jól éreztük magunkat. Ment a buli és a tánc hajnal 1-2ig. Mi kettőkor mentünk aludni, hulla fáradtak voltunk. Táncolás nem volt sok, én nem tudok, asszony meg egyedül nem akart :) Jó buli volt, csak egy gond volt, vidékre kellett lemenni, de megérte.

Vasárnap már kicsit szenvedős volt, alig akartunk felkelni, de csak sikerült. 1 körül már otthon voltunk. Keresztapa és így jártam anyátokkal pihenés volt. Szóval a hétvége elrohant, gyorsan, túl gyorsan… Szóval sok boldogságot az ifjú párnak!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)