https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post pongrácz major

May 19th, 2008

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 1:56 pm

Pénteken délután fordfocus.hu találkozó keretében lementünk a pongrácz majorhoz kerekegyháza mellé. A találkozót a családosok legnagyobb örömére autómentesnek terveztük, mindenféle egyéb programokkal. A majorhoz tartozik egy 3 szintes sok-sok szobás kis szálloda is. Megérkezést követően a cuccokat leraktuk, majd elmentünk vacsorázni egy jót. Kemencében sült csülök pékné módra nem éppen a diétás kajákhoz tartozik, de a hús iszonyatosan finomra volt elkészítve. A villán azonnal szétomlott :) A tejes pitét már nehéz volt utána megenni, így nehézkesen fáradtunk ki a parkolóba, ahol köbe áltunk és a kocsik csomagtartóját (kombik előnyben) ülőhelynek, illetve bárpultnak használtuk. Első este még finomokdva történtek az italozások, pár üveg pezsgő, sör és némi szatmári szilva társaságában telt az este. Hajnal fél kettő körül sikerült is ágyba bújni, azzal a jelszóval, hogy na majd holnap jó lesz a társaság és már nem fogunk annyit inni úgysem.

Másnap reggel fél tíz felé gyűlt a többi nép, kb 25-30 autó volt jelen, ez gyerekekkel együtt több mint 60 fős társaságot jelentett. Napközben a regisztráció és a welcome pálesz és pogi után valamiféle bio farmra vittek minket el lovaskocsival, ahol lehetett nézelődni és bort kóstolni. Amire azonnal rájöttünk, szembeszélben nem szabad lovaskocsin ülni, mert a ló elől van és előszeretettel szarik és hugyozik menet közben. A lovaskocsizás után egy igazi lovas bemutatót nézhettünk meg, na ez nagyon jó volt, több mint fél órás volt, volt itt kis pónis fogattól kezdve a ló hátán állva lovaglásig és a szekér csapatásig minden. Professzionális volt az előadás. Az ebéd egy nemgyenge gulyáslevessel kezdődött, én rögtön kettőt nyomtam be, majd utána jött a sültes tál, ahol még fejenként volt vagy 3-4 szelet hús, gomba és saslik. Volt valami desszert, de az részemről megint kimaradt. Kezdtődtek a játékok, kötélhúzás, zsákban ugrálás, kuplung és féktárcsa hajítás, gumi terelés, szépség és tisztaság verseny, kresz és focus tudás teszt. Pár óra alatt szépen rendben lezajlottak az események és mindenki örült mindenkinek. A díjak mint csoki és pia azonnali felbontásra kerültek és a helyszínen kezdődött a fogyasztás.

Este egy kevésbé gyenge budapestmódraszeletsültkrumplival akció volt, somlói desszertel és focusos tortával. Miután sikerült a kaját letuszkolni, utána szabadprogram keretében ejtőztünk egy picit majd indult a tábortüzes esti beszélgetős mulatság. Sajnos mindenre emlékszek…. Volt Jager, Unicum, Whiskey, sör…. Mennyiséget nem tudok, de a jager és unicum több mint a felét szemtanúk alapján én ittam meg. Volt kalandtúra részegen a gyerek mászókán, majd hajnal háromkor pihikézésre térés. Reggel 9kor volt kelés, a második epehányás után már rendben voltam, asszony készített leveskét, majd a dehidratáció miatt leküldtem 2 üveg ásványvizet és látszólag meggyógyultam. Szombat éjjel hideg volt, namost atomrészegen persze egy szál polóban jól meg is fáztam és iszom levét mert rohadt szarul vagyok. A kocsiért meg ki kéne ugrani inárcsra, a füvet le kéne nyírni, én meg kutya beteg vagyok és kollégák hada is szabadsgáon és dolgozni is kéne. Na ilyenkor mondom azt, hogy többé nem iszom. (szvsz tíz éve nem voltam így bebaszva).

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)