https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post szombati virgonckodás a városban

August 15th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 11:44 pm

Akár pirosbetűs ünnep is lehetne a mai. Elmentem fodrászhoz. Azért valjuk be, nálam ez már nagyszó! Egyszerűen nem szeretek elmenni fodrászhoz, időveszteség, meg az összes állandóan beszélgetni akar. Felpattantam a mocira és irányba vettem az aréna plázát. Ott van egy fodrászat a földszinten. Nem volt időpont egyeztetve és a nő ráért volna, de várt még egy kuncsaftot, így majd kb egy órát kellett várni mire el tudta kezdeni. Hajmosás, de öcsém bazdmeg mint a lassított felvétel, valami gyökér masszázst is akart csinálni a fejbőrre, de csak nem tudtunk egyről a kettőre jutni 10 perc leforgása alatt. Aztán a hajmosás kész. Mondtam, hogy mindenhonnan 5 centit vágjon. Erre elkezdi, hogy géppel, ollóval, mivel, hogyan szeretném. Rábíztam magam, olyan lett mint mindig, szóval nem probléma. De, hogy full ismeretlen ember elkezd velem jópofizni meg kérdezgetni, hogy haza fogok -e menni, meg mit fogok a hétvégén csinálni. Hát ecsém. Biztos én vagyok antiszociális, én hajat vágatni jöttem, ő gyorsan levágja és ennyi.

Hazafele a kabát bent figyelt a dobozban, elég meleg volt, így kellemesen éreztem magam a pólóban. Egy darabig. 70-80 fölött kőkemény mellbimbó izgatás van:) A póló 100 fölött már zavaróan lebeg az emberen. De legalább, ha álltam nem sültem meg. Ennyi előnye van. Akartam venni délután protektoros háló ruhát, de 2 motoros boltban is csak M és L méret volt. Rendelni kell, hétfőn mindkettő szól, hogy, ha van is, akkor mennyibe fog kerülni és mikorra fog a szállítmány megérkezni.

Azért az jól esik, hogy a motorral nem szoktak versenyezni az autók. Láttam ma hiperszuper audikat meg bmwket és egyik sem akart mindenáron legyorsulni a lámpánál. Normális tempóban haladva szépen jöttek utánam, kreszt betartottuk. Viszont persze ki-ha-én-nem swiftes barátunk a polusnál megtalált és bőgette a motort. Ha azt nézem, hogy a régi 1,3as swift kb 11 alatt van százon, az én mocim, ha mindent faszán csinálok 4 körül, akkor mit bőgeti a motort? Ilyenkor az a baj, hogy a következő lámpánál megint beér és megint bőgeti a motort és próbálkozik. Ha meg nem versenyzek, akkor meg én érem utol a következő lámpánál. Ördögi kör. És a legjobb, direkt úgy áll, hogy elférjek mellette, elenged, de aztán meg az ember seggében megy, zavaróan és veszélyesen, motoron ezért jó, finom fékkar érintés már rögtön féklámpa villanást eredményez, de a fék még semmit nem fog, közben a gázt meg lehet húzni. Na ezt párszor eljátszva sikerült rávennem barátunkat, hogy lemaradjon egy 20 métert legalább.

Holnap jó meleg idő lesz. Kell találni indokot, hogy menjünk valamerre motorral. Házassági évfordulót is kell ünnepelni, már a hely is meg van. Na oda biztos motorral megyünk :)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)