https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post tavasz-nyár

May 27th, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 10:34 am

Süt a nap. Éjjelente már nincs is hideg, az esőzésnek is úgy néz ki vége, lehet kertészkedni, kertibútort mosogatni, füvet nyírni és virágokat ültetni. Ez mind szép és jó, de tegnap a frissen nyírt füvön nem kellett volna hideg vízzel kertibútort mosni este és a hideg betonon ülve virágokat ültetni. Persze, hogy ez most megfázás, vagy allergia, azt még nem tudni, mert kb egy hete beteg vagyok még a megfázástól, de érthető is, 10 fokban rövidgatyában és egy pólóban bebaszva rohangálni nem a legjobb történet az már biztos.

30 fok van és fújom az orrom, de ez már allergia lesz szerintem. De remélem, hogy nem, tíz éve nem volt allergiás tünetem.

A költözés sikerült, tegnap is minden működött, ma reggel viszont valami gáz volt a hálózattal, de óra alatt javították. 7. emelet, nézünk ki a fejünkről, reggel atom napsütés kb 8 ig, utána a nap már nem látszik és finom szellő lengedezik és madárcsicsergést hallgatunk. Nem hallatszik be az utca zaja, csak az alattunk lévő tetőkön lévő légkondik elbaszott zúgása.

És boldogságos vagyok, mert tegnap megkaptuk a terveket, hogy milyen lesz a kecc és már most tudom, hogy kell a légkondi, full déli fekvés, ablak hegyek, nyáron nem akarok 45 fokban megdögleni a nagyszobában.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)