https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post pihenő nap

August 21st, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 10:07 am

Azért szeretem augusztus huszadikát, mert ilyenkor az emberek egy helyre koncentrálódnak és kiürül a városnak a külső peremvidéke. Már régóta nem néztünk tüzijátékot, utoljára 8 éve próbáltunk feljutni a hármashatárhegyre, de félúton visszafordultunk, reménytelen volt. Azóta még TV-ben is csak részleteket láttam, egyben nem tudtam végigülni. Elméletileg a felső erkélyről szépen buda felé lehet látni, de ezt sem használtuk ki.

Délben elindultunk motorozni, átmentünk a szentendrei útra a megyeri hídon, majd be a városfelé. Margit híd előtt mártírok útja és onnan moszkvatér, majd budakeszi, telki. Visszafelé budakeszi után levágás a hüvösvölgyi út felé, majd a volt sunny dinerben zabálás. Motorosoknak tíz százalék kedvezmény. Utána hazacsorgás. A rakpartot kellett célba venni, hát nem volt el élmény még motorral sem. Embertömegen átvágni a tűző napsütésben, nem a legjobb történet. Aztán szépen hazacsorogtunk.

A kaja jó volt, friss levegőn oké volt a motorozás a napot már csak egy jó mozival tudtuk lezárni. A becstelen brigantykat néztük meg. Vegyesek az érzelmek a filmmel kapcsolatban. Lehet én többet vártam a filmtől, de ez csak egyszer nézős volt. A 150 perc lehet soknak tűnik, viszont folyamatosan pörög a film, gyorsan eltelik az idő, de nekem valahogy nem volt meg az érzés. A kitalált történet szerint egy csapat katona náci vadászatra áll be, minél több nácit akarnak megölni a lehető legkegyetlenebb módszerekkel is akár. A film fő lényege, hogy a végső küldetésben magasrangú tiszteket, hitlert, göbbelst, göringet kell megölni egy moziban. Nem lövöm le a poént. A kivitelezés elég véresre sikerült, de a színészi teljesítményektől nem voltam elragadtatva. Man on mission kategória a film, de nem egy kelly hősei, vagy piszkos tizenkettő amiről szó van. Akció, de azért inkább helyenknét vígjáték, tele nagyon sok közhellyel. Egyik jelenetből lehetett kitalálni a következőt, tudni lehetett ki fog meghalni a következő jelenetben. Hiába tarantino film, a ponyvaregény és a kill bill magasra tette neki a lécet és szerintem ez a film nem ütötte meg. A film zenéje sem maradt meg bennem annyira. Nekem közepes volt a film.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)