https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post harry potter és a félvér herceg

August 23rd, 2009

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 12:58 am

Szóval megtörtént aminek meg kellett történnie. Megtekintést nyert ez a film is. Mostanság csak ilyen legalább két és fél órás filmeket sikerül végignézni. Ez a HP a hatodik rész. Emlékeim szerint ez volt az első hp film amit moziban láttam. Lehet tévedek, de az előzőek nagyon nem maradtak meg bennem, pedig mindegyiket láttam már. A könyveket nem olvastam, pedig biztos nagyon jók.

hpfelver

Annyi még rémlett, hogy van a hp, van a hermione és van a vörös srác a ron. Ők hárman élik meg a kalandokat leginkább és mindig együtt lógnak. Aztán van a drakó gyerek aki mindig keresztbe akar nekik tenni. Van valami sötét lord aki a hp szüleit lehentelte és a hpt is már párszor meg akarta közvetlenül/közvetve ölni. Ja és az egész egy suliban játszódik, folyamatosan nőnek fel a gyerekek. Csak szegény hp nem tudott felnőni. A mostani részben is új kalandok várnak hőseinkre, de nem akármilyen kalandok.

A szokásos varázslás és tanórai dolgok helyett most a szereplők lelkivilágával már idősebb kamaszként ismerkedhetünk meg. Ivászat, szerelem, csók, sértődés, féltékenység, van itt kéremszépen minden. Az egészből egy tuti gruppent ki lehetne hozni. A film nagy része rámegy ezekre az iskolai szerelem dolgokra, emiatt egy kicsit tinifilmesnyálas lesz a történet.

A másik cselekményszál pedig a gonosz tevékenységét mutatja folyamatosan. Időnként nagynak tűnő információval halmoznak el, de aztán még inkább más és más dolog is napvilágra kerül amivel sikerül meglepni a nézőt. De kb ennyi. Az első két órában kevés akció van, igazából csak a végső nagy akció jelenet alkótórészeit vetítik elénk, ami a történet megéréséhez szükséges. Az utolsó fél órában dől el minden és történik meg a szembesítés is. Aztán történik valami és a filmnek vége. És várhatjuk a következő részt.

Nekem kifejezetten unalmas és túlnyújtott volt a film, szerintem ezt másfél órába lazán lehetett volna süríteni ugyanennyi akcióval. Akkor azért pörgősebb lett volna. Ez a tini szerelem dolog viszont annyira nem illett a képbe, persze rögtön röhög az ember egy kicsit, de kb megint nem történt semmi a következő gondolat. Agyon van hypolva az összes hp film, szóval történjen is valami. A kidolgozással nincs gond, szinte hibátlan, de vannak azért ordító hibák, lásd filmbuzi kritika. Én nem hiszem, hogy mégegyszer megnézem, inkább negatívak az érzelmeim.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)