https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post parkoljunk plázában, motorral, mozizzunk

August 23rd, 2009

Filed under: Auto-motor,Mozi,Napi fájdalom,News,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 8:42 pm

Mikor megyünk moziba akkor általában plázás, sőt szinte mindig plázás moziba járunk. Ennek oka egyszerű, a lurdyban annó ingyen volt a parkolás, jeggyel sem kellett szarakodni, az arénában most van teljesen ingyen a parkolás. A westendben pedig minden vasárnap ingyen van a parkolás. Tudjátok, lusta geci vagyok, tehát, ha még érvényesíteni kell a jegyet, de ingyen van a parkolás, akkor is kifogást keresek, hogy ne oda menjünk. Persze a 2 és fél órás filmeknél pedig az ajándék 3 óra rohadtul nem elég, a 9 órára kiírt filmet is jó, ha negyed tíz után kezdik el.

És ez az egyik hatalmas problémám. Sokszor gondoltam már rá, hogy fogyasztóvédelemhez fordulok, de, mint tudjuk, lusta geci vagyok. Szóval a film mondjuk 9-re van kiírva, foglalsz jegyet, vedd át fél 9kor, utána sorbanállás zabáért és kb 8:45re bent is vagyuk. OKOK. De még csont sötét a vászon, vetítés csak majd 9 körül kezdődik aholis nem ritka, hogy 15-20 perc előzetes, reklám lemegy. A két és fél órás film így vastagon 3 órásra nyúlik. Ezt nem értem miért kell így. Csak nálunk van ez a helyjegyes faszság??? A pólusban a legelején még ment az USA jegy eladás verzió, oda ültél ahová akartál, a film pontosan 9kor kezdődik, ha jó helyet akartál bementél fél órával előtte ahol nézted az előzeteseket és a reklámokat, ha nem akartál reklámot akkor szar helyen ültél. De legalább a film pontosan kezdődik el! Szóval gondolkodom ezen, ha 9re van kiírva egy film akkor 9kor kezdődjön is a főcím, ne pedig 9:20 kor, a film leírásában sincs benne, hogy fél óra reklám előtte. Szóval fasz kivan.

Parkolás, ingyen van, ha moziba mész. Motorral begurulunk a westendbe tegnap, jön a tag, hogy ne vegyek jegyet az autómatából, hanem motoros napijegyet vegyek egy másik bejáratnál és a motoros helyen álljak meg a kijárat mellett. Mondom neki, hogy arra is van mozis kedvezmény ugye, mondja, hogy nincs mert a napijegy 300 ft a motoroknak. És a 750 Ft-s mozi kedvezmény így a parkolásra nem érvényesíthető, mert ők nem fognak még 400 Ft-t így visszafizetni. A kurva anyádnak fizessél vissza 400 Ft-t, úgy van meghírdetve, hogy mozi = ingyen parkolás. Mondtam, hogy akkor veszek normál jegyet a sorompónál és akkor majd érvényesítem fent. Azt viszont nem lehet képzeljétek! Hogy miért, azt nem tudom. Mindenesetre mivel a vasárnapi kedvezmény 21:40 től él (ignyen parkolás) így beengedtek minket ingyen. Na azt nem értem, hogy ha én normál parkoló jegyet akartam motorral venni (ami ugye alapból drágább normál esetben mint a napi 300 Ft) akkor azzal a faszinak mi baja van? És ott állok meg ahol akarok. Az meg végkép pofátlan, hogy este 8kor le akar rántani 300 Ft-tal, hiába megyünk moziba. Egyrészt, ha én autós árat akarok fizetni miért nem akarják engedni, kettő miért tesznek kivételt a motorral? Ezt kérdezem mint autós. Egy kocsibeálló helyen max 2 motor fér el. Motornak egy napra 300, kocsinak 2 óra 300. Hogy van ez? Itt is meg kéne nézni a fogyasztóvédelemmel egy kicsit a dolgokat. Már csak az a kérdés mi van akor, ha bringával akarok lemenni a mélygarázsba? Gondolom be sem engednek, de azt még megérteném.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)