https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Return to Castle Wolfenstein

September 11th, 2001

Filed under: IT — AndrewBoy @ 6:26 am

1992. áprilisában megjelent a Wolfenstein 3D nevű, first person shooter játék. A játék 6 küldetést tartalmazott, küldetésenként 9 pályával (a rejtett pályákat is beleértve). Bőszen játszuttunk vele, és irtottuk a nácikat, hogy leszámolhassunk még magával Hitlerrel is, ki összeomolva, vérben fröcskölve utolsó szavait Éva Braunhoz intézte: “Eva Aufwiedersehen”. Éjszakákat játszottunk át vele, és koptattuk a billentyűzetet, ki-ki a maga módján egy L-I-M kombinációval intézte el az ellenséget, valaki esetleg a -goobears parancssal adott nyomatékot szavának, de voltak, kik legnehezebb fokozaton a nácik irtásának gyönyöréért végig szenvedték a programot.

Fél évvel később, 1992 decemberében látott napvilágot a Végzet Lándzsája, avagy Spear of Destiny, itt 18 pályán keresztül kellett irtani a náci bagázst, majd egy Ördögi Démonnal megküzdeni. A játékélmény és a hangulat mindkét részben maga volt a gyönyör. Az akkori buta grafikát és a sprite-ok mozgását a játék leírhatatlanul megfogó hangulata kompenzálta.

2001 év végén, november vége felé megjelenik a Return to Castle Wolfenstein. Nagyon kiváncsian várom a programot. Nemsokára egy letölthető multiplayeres demót fog az ID Software kiadni. A régi, 92-es játék nekem még mindig etalonnak minősül a hangulat és a játékélmény terén (szerintem azóta is elég kevés játék közelítette ezt meg), epekedve várom, vajon sikerül-e megteremteni újra azt a fantasztikus légkört, melyet anno immáron 9 éve nem tudok elfeledni. További információ a készülő játékról, és a hivatalos honlap: http://www.activison.com/games/rtcw/

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)