https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post stargate

June 5th, 2008

Filed under: Mozi,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:26 am

Tegnap este megvizualizáltuk a sztárgét original dvd-t. Ez valami rendezői extra változat, én nem fedeztem fel a film elején benne semmi változást, kb egy óra után sikerült elaludni. Nagy sztárgét fanok vagyunk és végig van jól nézve a 10 évad meg az atlantisz 4 évadja is. Konkrétan kicsit nevetésre adott okot egy-két megoldás az origi filmben, dehát mit akarunk, több mint tíz éves film. A mostani sztárgét részek pedig már sokkal profibb cgi technikát használnak és jóval egyszerűbb is a díszlet a sok belső tér miatt. Ma valszeg végig nézés lesz, kiváncsi leszek, hogy a rendezői változat miben más mint az originál.

A korongon lévő extrák közt Erich von Däniken beszél arról, hogy a csillagkapu nem lehetetlenség. Neki full extrás az a bizonyíték, hogy a nagy piramis belsejében nincs semmiféle vésés, így névjegy nélküli piramist biztos nem ember építette, mert az hagyott volna valami névjegyet a piramison belül. Ez már Sci-Fi erősen, végülis lehet, hogy idegenek építették a piramisokat, meg egy csomó minden mást, de akkor miért mentek el? miért nem maradtak itt? Ja és persze, ők hova valósiak? Van -e nekik valami jármű, vagy térgörbítéssel utaznak? Én szeretném, ha lennének földön kívüliek, vétek lenne az univerzumot ránk elpazarolni. No meg, a földszerű bolygók esélye elég ‘magas’, ha azt nézzük, hogy az univerzum végtelen. A végtelen 0,00005%-ka is elég valószínű, ha úgy nézzük…

Észrevettétek, hogy a stargate szót csak bal kézzel is le lehet írni? Kéne keresesni ilyen szavakat amiket csak bal vagy jobb kézzel le lehet írni, persze a szó legalább 6-8 betűs legyen, mert az úgy lenne érdekes. Jó tudom, ez nekem is fájt most.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)