https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post ELSA LANCOM DSL/I-1611

September 10th, 2001

Filed under: IT,News — AndrewBoy @ 11:43 pm

Az új ELSA LANCOM DSL/I-1611 eszköz Internetelérést, routolást biztosít minden helyi hálózaton lévő felhasználónak. Az eszköz képes ISDN, DSL, ADSL kapcsolatot létrehozni PPPoE-n keresztül, vagy mezei ethernet segítségével. A beépített alap funkciók, mint pl. az ISDN multi-protocol router és az ELSA LANCAPI emeli ezt a routert egy teljes irodai igények megvalósításának királyává.

Ezen felül az ISDN router egy automatikus backup rendszert is tartalmaz, mely akkor kapcsol be, ha a szélessávú adatszolgáltatás valamilyen oknál fogva meghal. Ilyenkor távoli eléréshez is használhatóvá válik. A Plug & Play installálás és a webfelületet támogató konfigurálhatóság (ELSA WEBconfig) mellett még a teljes körűen online figyelhetjük az eszközt működése közben. Részletes listát tár elénk a belső állomások csatlakozásáról, mint egy SYSLOG funkciót ellátva ezzel, a LANCOM DSL/I-1611 megfelel a mai összes kis és közép vállalati elképzeléseknek.

A LAN oldalon, a router 10/100-Mbps gyorsaságú Ethernet felületet támogat és az IP masquerading egy teljeskörű tűzfal szűrőrendszert biztosít. A biztonsági részek optimális elérési védelmet nyújtanak a belső hálózat számára.

A felesleges Internet kapcsolatokért és a túlszámlázás elkerülése végett, egy Intelligens kapcsolatszámlázó egység is helyet kapott a routerben. A standard TCP/IP protokoll használatával nincs szükség a munkaállomásokon történő bármilyen nemű installálásra, vagy egyéb extra beállításra.

Ezenkívül a LANCOM DSL/I-1611 felhasználható még IPSec alapú VPN (Virtual Private Networking) védelmére szélessávú Internet kapcsolathoz.
ELSA – további technikai paraméterek

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)