https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post madzsarka

September 29th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom,Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 12:03 pm

Vége a motoros szezonnak, végülis hideg van már. Kicsit fáj, meg lehet hülyeség, de kivonom a mocit a forgalomból és akkor egy időben a fókát is meghosszabbítom. 1800 Ft / db, de nincs ilyenkor kötelező biztosítás és súly adó. Tehát lehet spórolni nem kevés tízezreket. Télen úgy sincs öröm autózás és motorozás, tehát teljesen feleslegesen ketyeg rá a felelősségbiztosítás és a súly adó.

Ma reggel felhívtam a 13. kerületi központi okmányirodát, hogy lehet -e helyet foglalni. Reggel 9re van hely, mondom zsír, viszek két forgalmit. Kettőt nem lehet egy nap! Csak úgy, hogy az egyik időpontos, a másik sorbanállós. Odamentem. Csak az egyiket vették el tőlem, mert a másikat csak úgy tudom intézni, ha meghatalmazással küldök be valakit, vagy másnap jövök vissza személyesen, vagy tényleg lehet menni sorban állni. Eddig tökre örültem, hogy ennyire profi az okmányiroda itt. De most tényleg? Mi a faszért kell szivatni az embert, hogy egy nap csak egy ügyben járhat el időpontfoglalással?! És persze mondanom sem kell, hogy üres volt a várolista előttem, tehát nyugodtan meg tudták volna csinálni. Faszkorbácsot az ilyeneknek. A sorbanállós részt meg sem próbáltam, mert ott már vagy 20 ember volt, inkább holnap reggel 8kor oldom meg a fókát.

A mi helyi önkormányzatunkat azért felhívom, hogy kivontam a forgalomból és számoljanak vele így. A biztosítónak elég volt e-mailben elküldeni, majd tavasszal újra kötöm ahol szeretném.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)