https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post okmányiroda – ab 1:0 /w KO

September 30th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 6:09 pm

Tegnap ugye nem tudtam elintézni az okmányirodában mindkét forgalmival a kivonatást, mert egyszerre csak egyszer lehet menni eseménytípusonként a foglalt helyekre. Gondoltam anyád, majd ma reggel visszatérek. Hát volt is nagy I’ll be back. Közölték rögtön, hogy a törzskártya nincs meg az autóhoz, mert leselejtezték, basztam annó átvenni. Ám legyen, majd megcsináltatom.

De az úgy nem lesz jó, hangzott a túl oldalról. Miért? Mert a törzskártya kell a tulajdonosi igazoláshoz. Mondom, de most csak kivonatom a forgalomból, nem adom el. Az úgy nem lesz jó, jött ismét a válasz. De miért? Mert a régi cím van a forgalmiban. Mondom enyém az ingatlan, így engem ez nem zavar, majd beírjuk a kérelembe, hogy ideiglenesen más most a normál címem. Az úgy nem lesz jó, jött ismét a válasz, mert törzskártya nélkül nem lehet átírni az autót és a címemet is úgy írjam le a mostanit, mintha az csak ideiglenes lenne. Erről beszéltem eddig, hogy így csinálom, de azért elmondta újra. Elkértem a csekket és befizettem. Megyek vissza.

Az úgy nem lesz jó, mert a kocsit így nem lehet eladni törzskártya nélkül és a címet is át kell írni, ő ezt most el is indítaná potom 12 ezer Ft illeték kiséretében. Mondom ezt most nem akarom, csak kivonni, majd, ha ott járunk, akkor játszunk ezzel. De az úgy nem lesz jó. Bazdmeg, megakadt a kurva lemez?! Ki lehet így vonni a forgalomból vagy sem? Ki lehet. Akkor csak azt kérem. Ha még egyszer kimondja, hogy az úgy nem lesz jó, akkor átrántom a pulton és lebüntetem a kurva anyját ott a helyszínen, hogy szakadna össze a másnapos tüdeje. Remélem egy jó darabig nem kell okmányirodába sétálnom.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)