https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Что случилось?

October 5th, 2009

Filed under: Auto-motor,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 6:37 pm

Szombati napra valami kirándulás és este egy lanparty volt meghírdetve. Nem titkolt vágyam volt a garmin xt “turista_utak” térképét kipróbálni végre élesben. Na semmi extrára nem kell gondolni, csak a legközelebbi csíkos útig elhaladunk, aztán meglátjuk mi a kotta és mit tud a gépezet, amúgyis kell szervezni megint egy nagyobb kirándulást, persze nem SS kiképzésre kell gondolni. Szombat reggel már 7 kor felkeltem, tettem-vettem, faterék mondták, hogy unokákkal mennek kisvasutazni, gondoltam majd velük tartok és leszakadok róluk, ha Saimonsais végre végez.

Hívott is az arc, hogy vége, megy haza, még nyom egy reggelit és onnantól a verőfényes napot lehet élvezni erdőben, réten és bárhol. Odaérkezésem előtt kb 5 másodperccel csöng a teló, gyere ábé bazdmeg, mert elcsaptak. Uhh bazdmeg, hangja félig sokkos, de mivel telefonál, ezért gondoltam annyira nincs gáz, ergo egyben van.

Helyszín, motor fekszik ő anyázik, lábát fájlalja, nő telefonál ezerrel. Kb reggel 11. Bukót nézem, nincs sérülés, lábát rántotta meg és van rajta pár seb. Mentő érkezik, majd jön még egy mentő, leállnak pacsizni, aztán megy az ellátás, körben a yard is megérkezik, rögtön mindenki forgalmi, jogsi anyja neve négy példányban. Saimonsaist beviszik a kórházba, nincs kétség, én leszek a motor eltakarításért a felelős. Jó, persze megoldom. Hívom a trailerest, hogy mikor tudna jönni, de á-á, nincs mozgatás helyszínelésig, a helyszínelők pedig majd valamikor megérkeznek, már hívták őket.

Saimosnais szondába befúj, rendben, papírok egyeztetése, nyilatkozás, mentő el. Második felvonás vége. Nő folyamatosan károg a rendőröknek, hogy most mi lesz ennek a folyamánya, hallottam többszázezer forint és éves jogsi elvételtől kezdve mindent. Csak a helyszíni főbelövés hiányzott már a repertoárról. Dehát érthető, testisértéses karambol, ez nem egyszerű eset, meg mentő és helyszínelés. Közben izzítom a trailerest, hogy ha érkeznek a helyszínelők csörrentem, hogy indulhat.

Helyszínelők érkeznek, felmérnek, kérdeznek okosat és butát, meg mindent. 35 perc után távoznak. Motor felszed, járdára kigurít. Saimosnais telefon, mindjárt végez, mondtam várjon, megy a yard vallatni őt is. Megkérkezik a trailer, okosan felrak, hazajön, lerak, garázsba berak. Kárfelmérés, villa kapott, kérdés, hogy a váznál görbült, vagy csak a mozgó részen. Olaj kifolyt, kérdés, hogy blokkrepedt, vagy kardán szimering adta -e meg magát. Tükör reccs, bal oldali kezelőszervek reccs, műszeregység króm burkolata reccs. Jobb pipa és gyertya reccs. Blokk sérült, sajnos a bal elejét kapta el a kocsinak, illetve hála, mert Saimonsais lába ott maradt volna, god bless inline four.

Este lightos lan, bealvósan, éjfél előtti távozással. Szal a szombat nagy eseménye. Most nagy várakozás rendőrségre, de közben kell majd biztosítónál is bejelenteni, kárfelmérni.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)