https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post már megint a matáv…

October 9th, 2009

Filed under: IT,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 4:06 pm

Valamikor hajnalban elment a net. Oké, semmi gond, biztos valami gebasz van, majd magától helyreáll. Láttunk már ilyet. Délben még nincs semmi. Asszony megpróbálja minden linux tehetségét bevetni és felcsatlakozik a teszt szerverre. Na az müxik. A sima matávos nem, no akkor autentikációs hiba lesz. Gyorsan a neten megnéztem, minden számla be van fizetve, ez nem lehet baj. 3×25 perc zenehallgatás után letettem a telefont, mert a 1412-n nem sikerült senkit telefonvégre kapni hibabejelentés címen.

Délután fél 4kor sikerült elkapni valakit aki közölte, hogy ő nem érti, hogy mi van, mi a hiba kód. Paps authentication failure, jött a válasz. Szerinte ilyen nincs, 3 szám kell legyen. Felvilágosítottam, hogy ez nem windows. Akkor bizony ő nem tud segíteni és biztos nálam van a hiba. Kértem, hogy bejelentés helyett rögtön egy műszakis kollégát legyen kedves kapcsolni.

Műszakis kolléga viszont rögtön nézte mibaj, valamiért le voltam tiltva, hogy miért ezt nem tudja megmondani. Szóval ilyen x akták már a matávnál is történnek. Mindenesetre azonnal működni kezdett. De ez vicc, hogy nem lehet őket elérni, a hibabejelentős faszi nem azzal foglalkozik, hogy a hibát felvegye, hanem faszságokat beszél és rámondja, hogy náluk nincs gond, a műszakis kollégát meg szintén majdnem lehetetlen volt elérni. Hamarosan azt hiszem váltás ideje lesz, mert ők jelenleg itt gyorsabbat nem adnak. Még van a matáv kábelre történő átlépés lehetősége, de ez sem tűnik túl szexinek, hogy őszinte legyek, meg kábelozás szempontjából sem lenne ideális, de ezen még fogunk dolgozni. Optika meg majd gondolom 5 év múlva sem lesz itt a környéken, mert kertesházas rész, hát az le van szarva.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)