https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post filmezős hétvége

October 19th, 2009

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 3:39 pm

Doghouse

Angol film, haverok elmennek csapni egy bulit az egyik válófélben lévő spanjukkal. A buli helyszíne az egyik tag nagymamájának háza egy zsákfaluban londontól odébb. Bérelnek buszt, bevedelnek, majd indulnak. A buli viszont félbeszakad, mert kiderül, hogy a falu egy zombitelep amit a hadsereg kontrollál(na), na indentől megy a húsdarálás és a szokott dolgok. A film eleje még jól indul, tele poénokkal és jó szövegekkel, de utána a zombi hentelésnél már átmegy egy hullajó kategóriába és számomra nézhetetlenné válik a film. Őszintén megmondom, hogy nem erre számítottam, mostanában az angol filmek mindig jók, de ez nem a “szokásos” angol stílus, hanem valami eszement faszság.

SGU (Stargate Universe) S01E04

Hőseink lelkesen keresik a megoldást az életfentartó rendszerek üzembehelyezése mellett a hajó irányításának átvételére. A katonai és a polgári posztok kialakulnak, készülnek személyes videonaplók is. BSG (Battlestar Galactica) utánérzés teljesen meg van. Azonban nincsenek még igazi karakterek, nem lehet még tudni, hogy ki lesz az igazi főhős és csapata. Még vagy 6-7 emberből lehet választani.

Dr. Nicholas Rush (Robert Carlyle) talán az egyetlen jól ismert húzószereplő. Valószínűleg az eleinte ellenszenves doktor ki fogja vívni az elismerést és a katonai és polgári rész közt fog örlődni.

Everett Young (Justin Louis) a katonai vezető. Néha határozatlan és az emberei parancsát várja, “fiatal” tiszt, így van mit tanulnia, valszeg ő lesz a katonai vezető.

Chloe Armstrong (Elyse Levesque) apja szenátor volt, hajón életét adta az emberekért. Valszeg ő lesz majd a politikai vezető, eléggé kikupálatlan kis picsa, de majd biztos lesz jobb is.

Eli Wallace (David Blue) a lusta gamer srác akiből lesz majd a vicces technikai dolgokat megoldó szereplőnk.

Matthew Scott (Brian J. Smith) a kezdő de kemény hadnagy, őt el tudnám képzelni expedíció vezetőnek.

Tamara Johansen (Alaina Huffman), szanitéc, felmondott pont a küldetés előtt, de itt ragadt, most megy az őnkínzás, hogy elkúrta az életét, valszeg ő is expedíciós tag lesz.

Alakulnak a lehetőségek, de még kiforratlan a banda. Az SGA is így kezdte. Az SG-1nek RDA-val volt annyi előnye, hogy ő legalább már sorozatsztárként került be és mindenki tudta, hogy profin nyomja. Az első részektől kezdve meghatározó volt. Itt viszont, akár csak az atlantisban még nem látni, hogy kiből mi lesz pontosan, csak találgatni lehet.

A HIMYM-t meg nem néztük, pedig abból is van két rész, majd kövi hétvégén egybe 4 részt, az úgy amúgyis sokkal jobb:)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)