https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post driving high, flying low

October 29th, 2009

Filed under: Auto-motor,Kirándulás — AndrewBoy @ 10:01 pm

Képzeld el, hogy kimész egy tanpályára ahol nedves/jeges utat szimulálnak. 40-50 km-hval tolod át magad rajta és közbe tövig tekered a kormányt és rántod a kéziféket. Izgalmas mi? Egy elsőkerekes kocsival és mondjuk 120 lóval télen állatkodni egy nagy parkolóban, jól esik mi? Hóval teli földúton csapatni a vájatban és hagyni a kormányzást az útra, hogy terelje a kerekeket, gizda mi? A műjégpályán állatkodni egy délutánt piruettezni, körbe-körbe menni, adrenalin bomba mi?

Jeges fjordon hátsókerekes 400 lovas M3as BMWvel kilincsel előre közlekedni? A fentieket szerintem szorozhatjuk 500zal, akkor sem éljük át ezt a feelinget. És mindezt 6 napig? Á bazdmeg, nem embernek való. De igen, embernek való. Igazi állatoknak. A program egyszerű, tél, hó, jég, BMW M3. 6 napon keresztül reggeltől estig. És ha még az autókázás után nem vagy fáradt, lehet szaunázni, motorosszánnal nyomulni és jégen gokartozni.

Egy autóra két ember jut. Felváltva vannak a feladatok. Napi 4 óra intenzív vezetés és 4 óra kapaszkodás az anyósülésen. Visítás, üvöltés és mega élvezkedés. Kell ez? Jó ez? Akarom? IGEN! Február 7-től 12-ig sajnos részt kell vegyek egy ilyen all inklusive rendezvényen. Egy hónapos hajsza után megjött ma a visszaigazolás, hogy tudunk menni. Ma sikerült a repülőjegyet lefoglalni, öröm, hogy pontokból megúsztuk, így az Osló járat ingyen teljesít nekünk. Onnan transporttal átvisznek Svédországba, Anttila nevezetű a világtól elzárt település mellé, ahol a fagyott fjodrok már alig várják a 285ös gumik szántását.

Lesz jégen táncolás, jégen körbe-körbe autózás, irányváltások, havas rallye és minden ami a téli autóvezetéshez kell. Az autókat adják, gondolod hogy elhúzom 9 ezerig a v8ast? Á, dehogy, sokkal tovább kapja meg:) Felkészülve az eseményre ideje egy kicsit kondizni, testsúly csökkentés és vázizmok gyarapítása. Továbbá pár komolyabb téli cucc beszerzése. Bár nem sarköri a túra, de azért a -20 fokok repkednek arrafelé is. Továbbá kell keresni megfelelő kameratartót amit fel lehet rakni a szélvédőhöz, benne a kamerával. Szivargyújtó átalakító, töltő és egyéb ilyen dolgok természetesen megoldottak már:)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)