https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post Re/con/de/struction

September 2nd, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 11:06 am

Saimonsais megvette végre a kecót. 8. emelet, 11 ker, mert onnét nem akar eljönni, egyetértek vele, tuti hely, nem messze onnan laktunk, vágom a környezetet, maximálisan bejövős. A sztori úgy indul, hogy péntek du átcaplatok a városon és felmegyek a kecóba. Totális ledöbbenés, zsír parketta, zsír falak, zsír ablak az egyik helyen, patent fürdő és konyha.

Felújjítási láz első körében pacsizás majd csattogunk körbe ikea, kika, obi, platform. Megveszünk pár dolgot és este már lekaparjuk a nappaliban a tapétát, hogy oda majd új cuccos jön, nomeg gipszkarton kiszögelés a plafon alá.

Ez volt a terv, vasárnapi költözéssel. Hát ő igen. A dolog úgy nézett ki vasárnap du, hogy pár konzol fent volt már, mikor elmentem. És a nagyszoba 70%-ban tapétázva volt. Reméljük a héten befejezésre kerül a történet. Azért mókás volt szopni, hogy ez a tipli azzal a csavarral nem jó, ez a tartó azzal a csavarral nem megy fel, ja és az acélkonzol hiába acél, meghajlik, hogy gebedne meg.

Saimonsais bérelt horonymarót, ami ikertárcsás gyémánt vágó, kábelt bevágni a falba. Fél óra alatt haladtunk tíz centit, így a történetet elvetettük. Nagyon durvuc ez a panel beton, rohadt nehéz vágni, így a gipszkartonban lesz a kábelezés fent, és a sarkokban lejön egy rejtett 3szög mögött, majd tovább megy okosan a szegőléc alatt.

Szombat reggel? igen szombaton, akkor az obiban indult a napom, 30 db 3 méteres konzol + 15 nm gipszkarton és egykét okosság, bezsufiztam a kombiba, majd tízre megjelentem a kecónál. Na ilyenkor szopás a 8. mert a liftbe nem fért be a 3 méteres konzol:)

Persze thunder és saimon vitték fel a cuccokat:D Ez van, meg fáraccság.

Szal jó hétvége volt:)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)