https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post vége az évnek

December 30th, 2009

Filed under: Sunk (in) thoughts — AndrewBoy @ 4:43 pm

Hamarosan túl leszünk a 2009. éven is (persze a Gergely féle verzióban számolva, a Zsidó naptár szerint 5770. év van, a babilóniai naptár pedig kb a 4500. évnél járhat). Nap mint, nap találkozok kijelentésekkel, hogy az évtized filmje, zenéje, játéka, etc. Még mindig nem érti senki? a 201. évtized vége 2010. december 31. 23:59:59.99 és nem pedig most 2009. december 31. Bár lehet a nagyérdemű a 2010-es dolgokkal már nem akar foglalkozni. Az évvége valami ünnep, engem nem tölt el túlságosan extázissal, max annyi, hogy legálisan maradhatok fel éjfél után, mert ez már elvárt, hogy éjfél után köszöntsük egymást. Az elmúlt években volt olyan szilveszter, mikor 10 óra környékén elbóbiskoltam és elaludtam és nem az alkohol hatására volt. 10 éve az éjfélkori elájulás még lazán belefért volna a nagy mennyiségű szesz elfogyasztása miatt.

Ki mit fog csinálni? Sokan nem otthon, vagy házibuliban fogják az új esztendőt köszönteni, hanem buli helyeken, diszkókban őrjöngve tombolják ki magukból az elmúlt év fáradalmait és keserűségeit. Valahogy az ilyen helyek sosem vonzottak.

A családias tvt nézünk és úgy szórakozunk történet sem az igazi, mert a tvben évek óta ugyanaz megy, nincs értelmes műsor és persze ilyenkor semmi extrém történésre nem lehet igazán számítani. Éjfél után pedig garantált alvás van. Pedig ez a jövő, öregszik az ember akkor már az iylen jellegű összejövetelnek fog leginkább örülni. Hajrá!

Maradjunk a szolid házibuli verziónál, vedeléssel összekötve, valami könnyű vacsorával vagy hidegtállal, tüzijátékkal és petárdákkal hangos zene mellett beszélgetős, mulatós bulik. Ez még jó, csak a házigazda ne én legyek, mert a takarítás, mosogatás nem szerencsés történet, bár ha összetörnek mindent, akkor a probléma talán meg is van oldva:)

Még mindig nem tudom milyen szilveszterünk lesz, de igazán annyira nem is izgat, egy extra nap pihi az életben, ennek mindig örül az ember. Legyen száraz idő a hétvégén és akkor lehet egy kicsit motorozni:) Ha szar idő lesz, akkor pedig modern warfare 2 specops coopban. Unatkozni nem fogunk:) Ja és persze a rakétákat már megvettem:)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)