https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post négyből négy, basszájba

September 15th, 2008

Filed under: Auto-motor,Kirándulás,Napi fájdalom,Party — AndrewBoy @ 9:10 am

Az elmúlt 2 hétben 3 autót sikerült nullázni + a turbós most ki is van vonva a tél miatt forgalomból, no meg kéne még bele 3 szívószelep.

Szal két hete asszony a 3 hetes kocsival csattant, dévú lanosz nem adott elsőbbséget. A történet nagyon egyszerű, macisajt, asszony jobbról jött, de csávókám a nyíregyházi apu egyetlen kocsiját kirakta elé csont nélkül. B oszlop 35 centit bemászott, kifli, ajtóknál 15 centi rés, ahogy azt kell. Kocsi oldalán csúszott másfél métert. Ha gázon megy az asszony, akkor megdöglenek. Ez van, ótó saját lábon elmegy, sírásrívás, három hetes a kis aranyos, elméletileg holnapra készen is van. Csak lego az egész, új alkatrészek, minden csere, szép lesz, jó lesz.

Eltelt pár nap, anyósom asszonnyal megy lámpákat venni, autó lefullad, újra nem indul. Vezérműszíj szakadás, 28 ezer km van a kocsiban és lelazult a főtengely tárcsa. Beszarás, ford persze vállat vonogat, hogy az nem úgy meg így van. Nembaj, gariban csinálják okosan mostmár, holnapra talán készen van.

Hétvégén voltunk focus találkozón kunmadarason, baszott nagy volt a szél, reggel 10 fok, a gyorsulásmérő technikát kifejezetten élmény volt összeállítani. Köszönet Emesének, hogy hozott a tecsóból polárpulcsit és sapikat. Vége a történetnek, rakodunk el ügyesen, tele a kocsi, nyomok egy fél gyorsat, 90 nél elengedem 3-ban a gázt, hogy én már nem játszom, lassul az autó, 70-nél baszott nagy rázás, csattanás, kuplung összezárt állapotban megadta magát. Faszom tele, sebességet csak üresben veszi be, ráz a kocsi alapjáraton mint az állat, valszeg ferrodol réteg leszakadva + kinyomócsapágy szarrá törve.

Este ford aszisztánsz felhív, kijön a sárga angyal, merthogyámlehethogynemiskelltrailer. Sárga angyalos csóka megállapítja, hogy trailer. A kocsit a helyi szervízbe lehet elhúzni, 4 napra ingyen csere autó, ma reggel már szedik szét és du hívnak, hogy mi a hányás a kocsival.

Szal ma inkább sógorral hozattam be magam, nehogy a csereautót, vagy a céges másik vw-t is nullázzam. Öröm és bódottá. Hepinesz. De legalább jó volt a találkozó, mulattunk, szórakoztunk, annyira nem ittunk be mint a múltkor.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)