https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post akarom, még!

September 23rd, 2008

Filed under: Napi fájdalom — AndrewBoy @ 8:37 am

Szombat hajnal 6kor sikerül hazaérni, 7re kéne menni Saimonsaisért, de még a jagert érzem a belemben, így fexem a nagyfotelbe és bárgyún nézem a szemhéjaimat belülről. 7:20 Saimonsais csörrent, hogy hol vagyok, mondom nem vagyok a toppon, stand by, nemsokára indulok. 8 után csörög a telefon, hogy hol vagyok már, mert ő már nem viseli el, hogy felkelt és már seggében van a zabszem.

Végülis 9re odaérek, majd felvesszük még a terveket, irány csempét rendelni. Csempét megrendeljük, közlik, hogy hát 2,1 tonna, kisteherrel kell menni érte, max szerdáig, utána buktautca van. Saimonsais ma dura ígérte a kistehert, meglássuk, kocsim sincs, vhogy a jászberényire el is kell majd jutni, de az még odébb van.

Kb 11 óra, belem ég mint az állat, lehet, hogy a hagymás gyrosztól, de lehet a jagertől, veszünk műanyagot. Megkérkezünk Saimonsais kéglijébe, beburkoljuk a hamburgert, bél megnyugszik, meló kezd. Kábelezés befejezése, majd gipszkartonok helyre igazítása. Kicsit ferdék a gipszkartonok + a csavarok is kilógnak, de feszíteni nem lehet, mert akkor mégcsálébb. Felrakjuk az élvédőt. Gipszeljük oda. De persze akkora rések tátonganak, hogy az már nem glettelés, hanem vakolás. Konkrét anti-aliasing zajlik a gipszkartonoknál, létrára fel, Saimonsais keveri a gipszet, én meg vakolok. Egy idő után beszól, hogy túl vastag a gipsz, hiába mondom, hogy ha egyeneset akar, akkor vakolni kell, nem finom glettelni.

Kb este 10, asszony megjelenik, még nem végeztünk a szobával, röhög rajtunk, majd távozik. Megnyugtatom hogy óra és otthon vagyok. 2 óra múlva fekszek a földön, elaludtam, Saimonsais barkácsol a másik szobában technológiai innovációra hivatkozva. Kb 2 kor végeztünk, hazaértem, bedőltem az ágyba. Fater 9kor csörrent, telefon lenémít, ALSZOM!

10 kor felkelek, nem tudok visszaaludni, tököm tele, 4 nap alatt sikerült 11-2 órát aludni, ez nem lesz jó. Délben anyáméknál first class kaja, majd utána irány haza, du 4 kor ágyikó, alvás. 3-4 óra alvás után felkelés, asszonynak fáj a foga, szenved, lemegyek, hogy lent pihikézzek. Egy óra múlva jön le, hogy vigyem el nonstop fogászatra. Kb 10 kor végzünk, ágyba esés vmikor éfjélkor, óra reggel csörög 6 kor.

Tegnap nem érdekelt, este bútor nézelődés, majd egy unicum + sör, aludtam is mint a bunda. Végre kipihenten, frissen, fiatalosan. Ma este tudom rakodni a 2,1 tonna csempémet!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)