https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post vizipipa

September 29th, 2008

Filed under: Party — AndrewBoy @ 3:46 pm

Régóta akartam saját vizipipát. Persze nem a hagyományos tunéziában megvett 500 forintos pléh használhatatlan kacatokat, hanem ami működik is. Normális és nem alternatív felhasználási céllal, tehát a szűrő nélküli pipás bongok nem jöhetnek szóba. Pedig van egy kettő nagyon komolyan kinéző a hempsnél, origi chills cuccok, de normál használatra alkalmatlanok.

Szóval, pénteken vettünk egy fekete bongos modernebb, sötét króm kinézetű darabot. Kb 50 centi magas, egyszemélyes kis pipa. Almás / mandarinos cuccot vettünk hozzá. Sehol nem szelel, begyüvős kis darab. A legjobb, a pipa tetején a szűrő alatti rész hengeres és ledek vannak benne, simán kéken, vagy több színben, átmenetekben tud pompázni. Hívhatjuk wellness színterápiának is, de persze a kérdés, hogy ezt miért is találták ki rá:) Ne válaszolj, tudom ;D

Ha már wellness, akkor a pezsgőfürdős kád mellé fog kerülni a fürdőszobába, még jó, hogy a kád két személyes, így közös wellness lazulást lehet végrehajtani. Na megyek, összerakom a rackszekrényt amit még Bükitől szerváltam. Saimonsais: A SZERSZÁMAIMAT HOZZAD VISSZAFELÉ IZIBE!!!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)