https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post sasszem

October 6th, 2008

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 12:54 pm

Na ilyet még nem és többet nem is. Féltem tőle mint a tűztől. Bejött, vagyis igazából nem jött be. Mármint a történet volt ritka fájdalmas, többet is ki lehetett volna belőle hozni, érzésem szerint. A mindent látó sasszem egy gép, ami még béta verziós állapotban van, tehát nem éles. Rá van kötve mindenre, telefonvonalakra, internetre, kamerákra. Mindent loggol, mindenkit tud követni. A gép mint olyan segít felderíteni a terroristákat és “javaslatot” tesz, hogy legyen vagy ne legyen akció.

Volt egyszer, hogy egy terroristának hitt csókát kiiktattak, mikor a gép mondta, hogy a valószínűség 51%, hogy az illető a terrorista. Szóval a csókát leszedték. Ezután a gép öntudatra ébredt és elég komoly akciót tervelt ki. Annyi történt, hogy egy top secret fedősztoris katona pont kezelte a gépet, mikor a gép kitalálta, hogy a kormány tagokat likvidálni kell, mert az alkotmány értelmében ők a népre veszélyesek vagy mi. A katona persze telefonjával felvette, hogy a gép miket mondott, eldugta az sd kártyát. Namost a csóka meghalt. És persze csak ennek a katonának volt a hangja alkalmas arra, hogy szabadjára engedje a gépet, vagyis a nagy likvidálós akciót beindítsa. Mivel meghalt, ezért csak az ikertestvérét kényszerítve lehet a hang lockot feloldani. Ekkor őt cseszteti a gép és kényszeríti, hogy segítsen neki. Közben egy nőt is rávesz ilyen-olyan dolgokra, speciális bombához, az ékszer a bomba, a gyerek trombitájába pedig beépítik a detonátort ami egy hangnál felrobban. Persze ez a hang pont a himnusz majdnem végén van, hogy mégjobban izguljunk.

Csak azt nem értem, hogy ha volt ez a hang lockolás, akkor a gép hogy tudta intézni a detonátor, a bomba összeszerelését és eljuttatását a célhoz. Természetesen ezek közvetett dolgok, de neki akkor is kellett még az utolsó pillanatban a hang kioldás, hogy engedélyezzék a tervét így, ami amúgy már a kezdetektől elindult. Érthetetlen.

Lényeg, hogy a kikapcsolt mobilon keresztül is hallanak minket, minden IM, e-mail leolvasható, és minden áruházi kamerával meg tudnak minket figyelni, sőt, a porcelán pohár rezgéseiből lehet következtetni, hogy mit beszélünk.

A gép legyőzése pedig a hűtés kikapcsolásán felül egy pajszer a közepébe történet.

Színészi tehetség, forgatókönyv zéró, pongyola amerikát éltető és az embert mégbutábbá degradáló tipikus film.

És mindent a VIP moziban sikerült elkövetni.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)