https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post prime steakhouse

December 21st, 2012

Filed under: Kirándulás,News — AndrewBoy @ 3:16 pm

Tudom, hogy már nem a bevásárló központban vannak, hanem a belvárosban, de egyelőre még csak a régi helyről tudok beszámolni. Megközelíthetőség miatt nincs baj és a parkoló jegyet is „lepecsételték” így ezzel kényelmessé teszik a megközelítést. Az már egy másik történet, hogy péntek délután a Széna térre átvergődni az kész katasztrófa. A hely elegáns, de a gyér kivilágítás miatt mégis bensőséges, meghitt légkört sugároz. Nem túl zsúfolt, de azért annyira nagy helyek sincsenek. Talán a bárpult környéke okoz zsúfoltságot, ahol bérszékek, kisebb asztalok vannak kihelyezve, valóságos bár hangulatot keltve, tvvel a pult fölött.

Az ételválaszték az aminek lennie kell. Többféle marhahús, némi extrák, köretek, borok, sörök. Igazából itt mindenki addig megy el ameddig a pénztárcája megengedi, alaphangon 4-5 ezer forint viszont kell ahhoz, hogy elkezdjünk jól lakni és akkor még nem az extra import dolgokat kéri az ember, hanem a hagyományosnak mondható konyhából választ. Az étlapot feldobja pár különlegesebb étel, de a nagy része inkább a marha különböző részeiről és származásáról szól.

A kiszolgálás udvarias, nem túl gyors, de ez nem is egy kapkodós gyorsbüfé. Ide is hosszabb időt kell szánni, főleg ha sokan vannak, mert lassan is készülnek el az emberek. Érdemes ilyen helyen is különböző íz világokat, származásokat képviselő vegyes „tálat” kérni, hogy legközelebb már tudja az ember, hogy mivel lehet számolni, és miből fogja kérni a nagyadagot. A kihozott hús hőmérsékletével nem volt baj, ugyan a tányér nem volt előmelegített, de itt legalább tényleg melegen érkezett az étel. A kiszolgálás jól sikerült, nem volt kavarodás, mindenki azt kapta amit kért, esetleg további ital, bors ajánlásokat tettek, amit ilyenkor tenni is illik. Nem szoktam vele foglalkozni annyira, mert egy étteremben alap, ha üres a poharam akkor odajönnek és megkérdik kérek –e még, vagy esetleg valami mást. Itt örömmel jöttek és kérdeztek minket folyamatosan, ez sokszor más helyről hiányzik.

Az elkészítési módok mindenkinél mást jelentenek, itt is egy kicsit csalódást mutatott az történet. Nagy statisztikai átlagot nézve (mindeni máshogy kérte a húst) az jött le, hogy a nyers az sült és a nagyon sült az inkább medium. Valahogy ezt nem tudták jól egyszer sem eltalálni. Én a mediummal nem néztem be, nekem mindig jó volt, én úgy szeretem. De ha valaki well done helyett véreset kap, vagy nyers helyett mediumot, ott joggal érthető, hogy probléma van, mert nem úgy kérték az ételt. Ilyen helyen pedig ne legyünk restek számon kérni, mert nem 5 percre ugrottunk le bekapni valamit, hanem jól akarjuk érezni magunkat, úgy, hogy közben jót próbálunk enni. A desszertekre nem lehet panasz, különböző módon elkészített habok, karamellizált finomságok és brownie szerepel a repertoárban.

Az árszint kb mint Pampas, bár lehet egy picit drágább.

A többiek kis csalódottsága a sütési módokból eredő hiányosságok miatt lefelé csorbítja az amúgy hangulatában nappal üzleti, este akár romantikus vacsoráknak helyt adó jó kiszolgálású vendéglőt. A fentiek fényében szerintem nyomatékosított sütési mód megbeszélés után az ember talán már nem lesz csalódott. Figyelembe véve viszont az árszintet és az elvárásainkat egy ilyen helyhez, sajnos a jót alját éri el így a hely.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)