https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post sorozat zárás

September 13th, 2014

Filed under: Mozi — AndrewBoy @ 12:08 am

Első és legnagyobb szívfájdalom a Californication zárása. Nem, nem voltam kibékülve a hetedik évaddal, a hatodik évad eseménydús színvonalas szórakoztatása itt már szóba sem jöhetett. Hanknek előkerült egy korábbi nője, még Karen előttről, akinek van egy fél idióta félén fia. Természetesen a fiú még szűz, csajozási (kurvázási) szokásait próbálják elénk vetíteni miközben Hank két nő közt őrlődik. Mondanom sem kell, hogy nagyjából Karen lesz a befutó. Marcy és Runks tovább élik szexuális csőddel teli életüket és az anyagi csőd is közelít feléjük, mert Hank egy rohadt gyenge pilotban próbálkozik forgatókönyvíróként. A forgatásra betukmálta a degenerált fiát és az anyját is. Ezek az egyszerű bonyodalmak a végén kibontakoznak a lányának a házasságában és egy New Yorki úttal és egy szerelmes levéllel Karenhez. Még jó, hogy az előző hat évad ezt bőven felülmúlta, így a pocsék lezárás miatt hiányérzet már nem támad az emberben.

How I met your mother is elköszönt tőlünk. Már az 5. évadtól gyengélkedett a sorozat, de most megkapta a kegyelemdöfést. Az utolsó évad pár napot dolgoz fel, Barney esküvőjét és Ted nőjének felkutatását. Sok visszatekintés van az évadban. A befejezés félig pocsék csak, de még pont elfogadható valamennyire. Eljutottunk addig a pontig, mikor már egyik szereplő sem tudott értelmeset hozzátenni a sorozathoz és tovább kell lépni a roló felé. 9 évad, közel nem egy friends feeling, spinoffra számítani sem szabad, bár még lehet Barneyval megnéznék pár évadot, ahogy Robinnal nyomulnak. Ha már Joey féle spinoff felé mennénk tovább.

The Big Bang Theory eljutott a 7. évad végére. Itt még van húzóerő, de közel sem Leonard viszi a sorozatot, hanem Sheldon. A mellékszereplők is kezdenek éledni. Mindenki megtalálta a párját, kivéve Raj-t. A szereplők eljutottak odáig, hogy részenként már 1 milliót kaszálnak, pedig a freinds már a 6. évadban eljutott idáig és azóta infláció is volt. Rágógumizásnak elmegy, heti 20 perc agylazításnak hibátlan, jöhet a 8. évad.

Under the Dome második évada bonyolódik tovább. Pár rész után jóságosnak tűnik, Lyle és Junior anyjának és nagybátyjának régi kapcsolatába bonyolódunk bele, úgy néz ki a mama nem halt meg és ő már 20 éve tudta, hogy mi fog következni. Big Jim vállvetve harcol Barbieval, néha az egyiket akarják felakasztani, néha a másikat. Jött pár új szereplő, a giga idegesítő Norrie mellé Melanie aki Angie helyére érkezik (kiírták a sorozatból Lyle segíségével). Érkezett egy természettudományos tanár is Rebecca személyében aki Lyle ellenpólusaként tölthetné be a magyarázó szerepet, de pocsék alakítást nyújt. Nehéz ügy, talán még egy évad van benne…

Banshee ügyében Lucas tovább nyomoz. Lényegében kiderül, hogy felültették őket és az előbányászott gyémántokról kiderül, hogy valójában üveg. A semmiért ült éveket, így a könnyű pénz szerzés mellett Jobbal és Carrievel (Anastasia) fosztogatnak és rabolgatnak, miközben Sugar falaz nekik és százalékot kap a zsákmányokból, ha az akciót nem basszák el. Proctor továbbra is basztatja az Indiánokat és lényegében valamiféle szövetséget próbálnak kötni. Rebecca megint kavarja a szart Lucas pedig bármit megtenne érte, már ha pont nem Siobhan bugyijában turkál. Jó második évad volt, a történet megy több szálon és mindig tud váratlan történni, az akciók, a minőség és a játék is pompás, nagyon várós harmadik évad.

Carter doki még mindig nyomja a Falling Skiest, lenyomták a 3. évadot, bár kurva sokat nem haladtak előre. Szétszakadt banda, összeszedett banda, pár kemény csata, de a hogyan és mikor fogják megnyerni a háborút a Volmmal vagy nélkülük és, hogy az Espheni mi a francot is akar, azt nem tudjuk. Pope mindenesetre becsajozik, Lexi abnormálisan fejlődik és mennek az apró kis kavarások. Lényeg, hogy a sorozat egy centit nem ment előre és megint alig derült ki valami. Kezdek aggódni…

Almost Human, na ez nézős. Jövőben játszódunk, dredd bíró feeling. Zsaru párosból egy zsaru a másik android aki ugye logikusan érvel, de próbál emberi szempontokat is figyelembe venni. Egyszerű scifi akció egy gyenge Tango és Cash humorral megfűszerezve, de azért szeretjük. Várom a második évadot, igazi pongyola mosolygás és agykikapcsolás 40 percen keresztül!

Suits 4. évad. Na ez érdekes, Mike és Harvey más cégeknél és egymás ellen. Érdekes a műsor, Jessica társul Harveyval, meggyűlik a hatósággal is a bajuk, a céget és a partnereket is tisztázni kell és közben Mike is próbálja őket hosszasan szopatni, gyakorlatilag minden rész az egyik oldal kis győzelmét jelenti, fordulatos, és a nemvárt pillanatokban Litt is beesik valami marhasággal. Várjuk a végét és persze a következő évadot is.

Marvel, the agents of shield. Hú bazdmeg. Nem, ne is gondold azt. Nincs hozzá köze. Mindenféle gagyi dolgokat oldanak meg. Szóval lehet az első évad sem lesz befejezve, nincsenek igazi szuperhősök, kockák vannak és technika, no meg két szereplő a filmből akik nagyjából az arcukkal próbálják eladni a sorozatot, akkor már inkább terminátor sorozat, mint ez. Elég gyengécskére sikeredett az első pár rész alapján…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)