https://cubik.com.tw/vpn/
rulururu

post The Lawnmower Man

June 3rd, 2008

Filed under: IT,Napi fájdalom — AndrewBoy @ 12:21 pm

Mert füvet nyírni kell. Tegnap még sötétedés előtt beüzemeltem a dögöt és a maradék gyepet amit vasárnap nem sikerült a sok eső miatt levágni, hát most lenyírtam. Élvezet a fűnyírás egy 7 lovas önjáróval. Sőt, még a környezetemre is gondolok, mert a fűnyíró még Californiában is használható, ami ugye nem éppen a megengedő emissziós normákról híres. Szóval boldogan lenyírtam a füvet, de tényleg. Rájöttem, hogy hetente kétszer is megéri lenyírni, mert 1. nem nő fele annyit sem 3-4 nap alatt mint 7 nap alatt. Bár aztán lehet nő annyit, de majd kitalálom. Szóval fincsi a fűnyírás, a kert fele tegnap 15 perc alatt volt kész, utána még az új locsolókocsit és a slagot telepítettem. Mint kisgyerek a száraz forró nyári estén élveztem az új locsolóval játszani.

Furcsa? Nem. Megint elolvastam a neurománcert, maradjunk annyiban, hogy magyarul a neurománc baromság, mert csóri MI neuro és nekromata ambiciójából tevődik össze a neurománc. A könyv nem sok, 250 oldal, kényelmesen lehet olvasni. Sokadszorra is jól esett, hiába, klasszikus darabról van szó. Igen, itt volt először mátrix, és a wb-s matrix film amit mi ismerünk, hát hogy is mondjam, köze nincs az igazi mátrix történetéhez. Gibson világa nem egy földet behálózó és az emberiséget elemként használó MIről szól, hanem a giga globalizált vállalatok által létrehozott hálózatról. Sokkal emberibb a történet és sokkal, khm, realisztikusabb. Szóval tessék elolvasni. A trillógiának van további 2 része is, azokat is újra el fogom olvasni, számláló nullára és mona lisa overdrive.

És ami zsír, lesz film is, jövőre, vagy azután. Egy db filmesítési kisérlet történt, ez a Johnny Mnemonic. Persze mondhatjuk, hogy ez inkább shadow run, de ugye Molly barátja Johnny volt a könyvben akit a klónozott nindzsák öltek meg évek után és szegény Johnny adatszállító volt, a fejével, micsoda véletlen :) Tehát a Johnny Mnemonic is innen van. Szóval ez a mátrix ez olyan igazán mátrixos, egyszerre vagy kint és bent is, ezért lesz ütős a film, mert nagyon jó megoldásokat lehetne csinálni.

És akkor ugye egy kis klasszikus, mert mátrix még nincs, de legalább füvet tudok nyírni:

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ruldrurd
Dadaamazon bike seat
© AndrewBoy's Blog , Desinged by Stealth Settings
Entries (RSS) and Comments (RSS)